Németh Kristóf plasztikáztatta az arcát - Elárulta, miért feküdt kés alá
El sem hiszed, miért kellett átszabni Németh Kristóf arcát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf elárulta, ejtettek már meg plasztikai beavatkozást az arcán. Hajmeresztő dolog miatt kellett kés alá feküdnie.

A Drága örökösök sztárja igazi sármőr, 44 évesen is bolondulnak érte a nők, az ő szíve azonban már foglalt. A színésznek majdnem búcsút kellett intenie jóképű vonásainak, ugyanis húsz évvel ezelőtt nagyon csúnyán helyben hagyták.

Ezért feküdt kés alá Németh Kristóf

A Life TV műsorán futó, Nyugi! Köztünk marad című beszélgetős műsor vendégeként kellett Szulák Andrea kérdéseire válaszolnia. Ekkor derült ki, hogy az orrát kellett átszabatnia.

németh-kristóf-nyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- Huszon-pár évvel ezelőtt az egyik szomszédom a Klauzál utcában, ahol Gergő barátommal voltunk albérlők, bokszkesztyűt ragadott. Már indultunk volna el a lakásból, amikor odajött, és azt kiáltotta, hogy:

Többet nem fogsz szerepelni a tévében, te kis szemétláda!

- Lesújtott rám, nagyon pontos találat volt, széttörte az orr- és arccsontom. Öt és fél centit mozdult el az orrom, mindenhonnan spriccelt a vér, a rendőrséget is kihívták, de a történetnek nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

Geronazzo Mária így nézett ki fiatalon

Sokak számára érthetetlen, miért műttette az arcát természetellenesre: fiatalkori fotóiról egy csinos, fekete hajú nő tekint vissza ránk. Képeken mutatjuk, hogy festett a tévés, mielőtt kés alá feküdt.

Ezt is szeretjük