Németh Kristóf plasztikáztatta az arcát - Elárulta, miért feküdt kés alá

El sem hiszed, miért kellett átszabni Németh Kristóf arcát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf elárulta, ejtettek már meg plasztikai beavatkozást az arcán. Hajmeresztő dolog miatt kellett kés alá feküdnie.

A Drága örökösök sztárja igazi sármőr, 44 évesen is bolondulnak érte a nők, az ő szíve azonban már foglalt. A színésznek majdnem búcsút kellett intenie jóképű vonásainak, ugyanis húsz évvel ezelőtt nagyon csúnyán helyben hagyták.

Ezért feküdt kés alá Németh Kristóf

A Life TV műsorán futó, Nyugi! Köztünk marad című beszélgetős műsor vendégeként kellett Szulák Andrea kérdéseire válaszolnia. Ekkor derült ki, hogy az orrát kellett átszabatnia.

németh-kristóf-nyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- Huszon-pár évvel ezelőtt az egyik szomszédom a Klauzál utcában, ahol Gergő barátommal voltunk albérlők, bokszkesztyűt ragadott. Már indultunk volna el a lakásból, amikor odajött, és azt kiáltotta, hogy:

Többet nem fogsz szerepelni a tévében, te kis szemétláda!

- Lesújtott rám, nagyon pontos találat volt, széttörte az orr- és arccsontom. Öt és fél centit mozdult el az orrom, mindenhonnan spriccelt a vér, a rendőrséget is kihívták, de a történetnek nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

Geronazzo Mária így nézett ki fiatalon

Sokak számára érthetetlen, miért műttette az arcát természetellenesre: fiatalkori fotóiról egy csinos, fekete hajú nő tekint vissza ránk. Képeken mutatjuk, hogy festett a tévés, mielőtt kés alá feküdt.

A magyar tévés celeb arcát tönkretette a plasztika – Pedig fiatalon ilyen szép volt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük