Németh Kristóf és bájos felesége, Zita: 3 éve élnek tündérmesébe illő házasságban

Németh Kristóf és Zita 2019. december 21-én keltek egybe, de úgy érzik, mintha már évtizedek óta házasok lennének.

németh-kristóf-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf csupán 12 esztendős volt, amikor 1987-ben először szerepelhetett a képernyőn a Szomszédok 4. epizódjában. Beleszeretett a színészetbe, így ezen az úton ment tovább.1998-ban végzett Benedek Miklós osztályában a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, azóta az ország egyik legnépszerűbb színésze lett.

Olyan sikersorozatokban szerepelt, mint a Barátok közt, a Drága örökösök, 2021 januárjától pedig a Keresztanyu Bárány Jóskájaként imádják a nézők. Szerencsés embernek tartja magát, hiszen nem csak a karrierje szárnyal, a magánéletét is a legnagyobb harmónia jellemzi.

Németh Kristóf és bájos felesége, Zita

Immár három éve, hogy feleségével, Zitával kimondták a boldogító igent. Kincsként vigyáznak a boldogságukra, és sokat is tesznek érte. A kommunikáció a kapcsolatuk alapja, mindent megbeszélnek. Azt, milyen összeillő párt alkotnak, mi sem bizonyítja jobban, hogy befejezik egymás mondatait, és ismerik a másik vágyait.

- Valójában olyan, mintha már évtizedek óta házasok lennénk - a legpozitívabb értelemben. Bejártuk együtt a fél világot, otthonra leltünk a családi házunkban, megszületett a kisfiunk… Csodák vannak mögöttünk, és biztos vagyok benne, előttünk is - ecsetelte Németh Kristóf a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem telik el úgy nap, hogy ne lepnék meg egymást valamilyen apró figyelmességgel. Legyen az egy finom vacsora, egy meglepetéstorta vagy éppen a másik kedvenc ruhadarabjának kivasalása, igyekeznek szebbé tenni a szürke hétköznapokat is. 

Bár tündérmesébe illő a szerelmük, köztük is vannak olykor nézeteltérések. Főleg a sok munkából fakadó feszültség szolgáltat kihívásokat a számukra.

- Alapmotorunk a sok beszélgetés és az együtt töltött, minőségi idő. Minél többet vagyunk együtt, annál jobb. Ha nincs időnk valamit megbeszélni, abból lehet konfliktus - ezt már Zita árulta el a házasságukról.

Ernyey Béla és felesége, Dóra

Ernyey Béla nem véletlenül áll igazi gentleman hírében, kifogástalan stílusérzékével és arisztokratákra jellemző kifinomultságával kiérdemelte a címet. A romantikában is éppolyan úriember, mint az élet bármely más területén. Tenyerén hordja feleségét, Dórát, akivel immár 13 éve alkot egy párt. Képeiken megnézheted, mennyire összeillenek.

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük