Németh Kristófot a saját fia szólta meg külseje miatt - Lóci szerint gázul nézett ki

Németh Kristóf fia, Lóci nem állja meg, hogy ne tegye szóvá, ha szerinte apja nem néz ki jól.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mostani generáció szülöttei szinte telefonnal a zsebükben látják meg a napvilágot. Az interneten folyamatosan böngészhetik a különböző oldalak és applikációk segítségével, hogy mik a menő ruhák és kiegészítők. A tizenévesek számára nagyon fontos a divat, és teljesen képben vannak azzal, hogy mit mivel párosítsanak a ruhatárukban, sőt gyakran szüleiknek is beszólnak, ha úgy gondolják, ciki a külsejük.

Németh Kristóf fia is kamaszkorba lépett, a 12 éves Lóci nagyon szeret a megjelenésével foglalkozni, folyamatosan pörgeti az Instagramot, és keni-vágja, hogy mik az aktuális trendek.

Németh Kristóf külsejét gáznak találta a fia

Édesapja a Férfi titkok Várkonyi Andival vendégeként mesélte el, hogy volt már arra példa, hogy megszólta őt öltözködése miatt.

- Lóci generációjában sikk jól kinézni, kicsit túl is van tolva ez az őrület. Alap, hogy a körmöm rendben legyen, cipőm tiszta legyen, fontos, hogy milyen cipőt viselek, és hogy mi mihez megy. Legutóbb például azt mondta nekem, hogy "Szerintem apa öltözz át, mert gáz az outfited" - mesélte el a Life TV műsorában.

- Aztán meg is mutatta, hogy szerinte inkább hogy kéne felöltöznöm. Ránéztem, és konstatáltam, hogy teljesen igaza van.

németh-kristóf-férfi
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

Várkonyi Andrea is sok hasonló kifejezést hall a szintén kamasz lányától, Nóritól. Az adás többi vendége pedig csak kapkodta a fejét, hogy miket tudnak a mai fiatalok.

Csonka András vissza is idézte azokat az időket, amikor még csak külföldi áruházakban lehetett látni olyan szép holmikat, amik a mai gyerekek számára már teljesen evidens, hogy ott sorakoznak az üzletek polcain.

Várkonyi Andrea kamasz lánya, Nóri

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea 12 évig alkottak egy párt, gyermekük 2007. április 19-én született, akit Nórinak kereszteltek el. A kislányból mára gyönyörű kamasz lett. Fotókon mutatjuk, mennyire hasonlít édesanyjára.

Ámulunk, milyen nagy már Várkonyi Andrea lánya - Nóriból gyönyörű kamasz lett

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük