Németh Kristóf a kamerák előtt kiabált Csonka Andrással: ez bosszantotta fel

Németh Kristófnál és Csonka Andrásnál ment az adok-kapok A Konyhafőnök VIP tegnapi adásának második fordulójában.

németh-kristóf-csonka-andrás-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Konyhafőnök VIP-ban helytállni nem egy sétagalopp. Nem csak az alapanyagok ismerete és a helyes főzési technikák alkalmazása szükséges ahhoz, hogy valaki a döntőig meneteljen, az idegeknek is kötélből kell lenniük.

Azok, akik követik a műsort, pontosan tudják, hogy a játékosoknak az idő a legnagyobb ellenségük. Minden tányért a megadott időintervallumon belül kell elkészíteniük, a szűk egy vagy másfél óra pedig kivétel nélkül mindig gyors tempót követel.

Németh Kristóf kiabált Csonka Andrással

Az elődöntőben az adott séf csapatai mérkőznek meg egymással, ezen a héten Sárközi Ákos játékosain volt a sor. Bár minden nap rengeteg kihívást tartogat, a csütörtöki az, amikor a tetőfokára hág a feszültség, hiszen ekkor a sztároknak párban kell boldogulniuk a konyhapult mögött. A tegnapi adás során sem volt ez másként, jó néhány duó drámáját nézhettük végig. 

csonkáék
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Bár elsőre Németh Kristóf és Csonka András egymás mellé osztása jutalomjátéknak tűnhetett, hiszen a két színész hosszú évek óta ápol jó barátságot, náluk sem volt hiány a felpaprikázott hangulatból. A legtöbbször humorral próbálták elütni, hogy megcsúsztak a teendőkkel, de volt, hogy a tréfa sem segített, és fel kellett emelni a hangjukat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Németh Kristófnál a második fordulóban szakadt el a cérna. A feladat három mákos sütemény, bejgli, mákos kifli és egy meggyes-mákos pite elkészítése volt. A színész abban a pillanatban tudta, hogy itt ő fogja betölteni a főnök szerepét, hogy a zsűri lerántotta a leplet az elkészítendő édességekről, hiszen azok a kedvencei közé tartoznak.

A sütés egy pontján elő kellett vennie a szigorú arcát, mert szerinte a kollégája túl ráérős tempóban gyúrta be a tésztát.

németh-kristóf-csonka
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

- Haladtunk előre az időben, és Kristóf kicsit jobban izgult, mint kellett volna, nyilván felemelte a hangját. Akkor arra gondoltam, rendben van, én kinyújtom rendesen, aztán, amikor csöngetnek, majd figyeld meg, mi következik - ecsetelte Csonka András.

A kölcsönkenyér visszajár elvet követve Csonka András visszaadta a durva szavakat. Amikor ő állt ki a pultból, nem kímélte Németh Kristófot.

csonka andrás konyhafőnök
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

- Próbáltam valamilyen módon visszavágni a nyújtásos traumáért, amit okozott bennem a kiabálásával. Amiket mondtam, még ő sem teszi zsebre, de pontosan tudja, hogy ez csak tréfa. Belül röhögött volna, ha lett volna rá ideje.

Németh Kristóf felesége

Németh Kristóf és felesége Instagram-fotói a legnagyobb idillről árulkodnak: Zita 2019 novemberében adott életet közös gyermeküknek, Leventének. Azt is elárulják a képek, hogy férje korábbi házasságából született fiával, Lócival is remek viszonyt ápol. Összeállításunkban megnézheted, mennyire szép családot alkotnak.

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük