Már ekkora a babapocak - A Barátok közt volt főszereplője második gyerekének örülhet

Németh Kristóf a nászútján tudta meg, hogy felesége babát vár.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf újra édesapa lesz. A Barátok közt egykori Gézája és felesége, Zita a thaiföldi nászútjukon tudták meg, hogy kisbabájuk lesz. Hét éve ismerték már egymást, amikor két évvel ezelőtt elkezdtek randizni. A szép, szőke nőt a színész első házasságában született fia, Lóci is hamar elfogadta, és azzal nyaggatta a párt, hogy szeretne egy kistestvért. A szerelmesek tavaly télen összeházasodtak, a második nászútjukon pedig kiderült, Zita várandós. 

- Egyre több jele volt annak, hogy Zita gyereket vár. Jobb híján thai terhességi tesztet vásároltunk, melynek nem is nagyon értettük a használati utasítását. Próbáltuk kisilabizálni, hogy vajon úgy működik-e, mint nálunk. Rögtön kettőt vettünk, egy rózsaszínűt meg egy kéket, hogy akár fiú lesz, akár lány, később majd oda tudjuk neki ajándékozni. Mindkettő pozitív lett - mesélte Németh Kristóf a Story magazinnak

A kismama azt mesélte a lapnak, hogy az egzotikus illatok és fűszerek országában szerencsére sikerült rosszullétek nélkül nyaralnia, mindössze az volt számára szokatlan, hogy energikus nő létére nagyon fáradékony lett. 

- Jól megúsztam az első trimesztert. De ezt az időszakot igazából pihenéssel tölthettem Thaiföldön. A fáradékonyság és az álmosság volt a legmeglepőbb. Mivel általában nagyon energikus vagyok, furcsa volt megélni, hogy én, aki sosem állok meg, most legszívesebben fekszem. (…) Azóta már visszanyertem az erőmet, sőt, sportolok is, amennyire az orvosok engedik - mondta a hetilapnak Zita, akinek már jól láthatóan gömbölyödik a babapocakja. 

Lóci, Zita és Németh Kristóf a múlt hétvégén, egy esküvőn. Ez a ruha elrejtette a kismama babapocakját.
Lóci, Zita és Németh Kristóf a múlt hétvégén, egy esküvőn. Ez a ruha elrejtette a kismama babapocakját.
Fotó: Facebook/Németh Kristóf

Megcsináltatták a genetikai vizsgálatot, mindent rendben találtak. Lóci alig várja, hogy megszülessen a kistestvére. Egyelőre az a legfontosabb, hogy a csöppséget egészségesen a karjukban tarthassák, aztán terveik szerint nem állnak meg egy közös gyereknél. 

A Barátok közt régi szereplői napjainkban

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban Csapó Virág, de nemcsak róla, hanem a Barátok közt más régi szereplőiről is láthatsz friss felvételeket.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük