Náray Tamás édesanyja szép volt, mint egy manöken: bikinis fotót posztolt róla

Náray Tamás édesanyja nem csak gyönyörű, lehengerlő kisugárzású nő volt az 1958 nyarán készült képen.

náray-tamás-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Náray Tamás Instagramját nézegetve egy szó jut az eszünkbe: ízlés. Az egykori divattervező posztjai nem olyanok, mint amelyeket a közösségi médiában megszoktunk, művészet, irodalom és némi gasztronómia keveredik az oldalán. Az viszont ritkaság, hogy szeretteiről tegyen ki képet.

Az édesanyjáról talált régi fényképpel viszont kivételt tett. Egy dobozban lelt rá az 1958 nyarán készült fekete-fehér felvételre.

Náray Tamás édesanyja

A kép elárulja, kitől örökölte az eleganciát és stílust. Anyja nemcsak gyönyörű, hanem lehengerlő kisugárzású asszony volt. A dátum tanúsága szerint ekkor már várandós volt, karcsú, bikinis alakján viszont még nem látszott a terhesség - akár egy manöken, úgy pózolt.

A Debrecenből elhozott dobozba Náray Tamás először nézett bele azóta, hogy édesanyja elhunyt. A fenti fotót ekkor látta meg életében először. Érzelmes sorokban részletezte, milyen emlékeket idézett meg benne.

"Szép, és okos, de legfőképpen mindig megnyugtató. Imádtam az illatát, a vöröses, természetes hullámokban omló haját, a szeplőcskéit az orra hegyén, a légies, karcsú alakját, a királynői tartást és a belőle áradó eleganciát. Ahogy apu is. Becsuktam a dobozt. Majd máskor folytatom a pakolást. Most nem megy…"

Érdekesség, hogy Náray Tamás egyik regénye épp egy vallomás édesanyjához: az Anyám szerint című kötetben a családi legendárium történetei mellett édesanyjához fűződő szoros kapcsolatáról is írt.

Olvass arról is, hogy él ma Náray Tamás külföldön!

Náray Tamás neve egyet jelentett a divattal hazánkban, hallatán rögtön gyönyörű kelmék, színpompás estélyik jelentek meg a lelki szemeink előtt. Mindennek már hátat fordított, egy teljesen más hivatásnak él.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL/Csillag Születik

Ezt is szeretjük