Évek óta küzd vele! Először beszélt súlyos betegségéről az X-Faktor énekese
Az Apollo 23 énekese, Nánássy Tibor a mai napig gyógyszereket szed.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Teljesen érthető, hogy az X-Faktor eddigi élő adásai során már sok lány szívét meghódították az Apollo 23 jóképű tagjai.

A jobb oldalon Nánássy Tibor

A három fiatalember közül ez a tény azonban minden bizonnyal teljesen hidegen hagyja Nánássy Tibort, aki már öt éve él boldog párkapcsolatban barátnőjével.

Nem tudtak a betegségről

A 23 éves énekes a közelmúltban a Story magazinnak adott interjújában mesélt kedveséről, valamint arról a súlyos betegségéről, amiről eddig nem sokan tudtak.

A banki alkalmazottként dolgozó Tibor elmondta, hogy három évvel ezelőtt arra ébredt, hogy görcsöl a karja, majd hirtelen elájult, a következő emléke pedig az, hogy egy mentő viszi a kórházba.

Mint később az orvosi vizsgálatok kimutatták, epilepsziás rohamot kapott, ám szerencséjére ott volt mellett kedvese, aki az ijedtség ellenére rögtön felkeltette a szüleit, és hívták a mentőket.

Megdöbbentette a diagnózis

Az X-Faktor versenyzője nem titkolta el, hogy a diagnózis igencsak megdöbbentette, hiszen gyerekkorában szinte sosem volt beteg, olyannyira, hogy még csak egy lyukas foga sincs.

A szakemberek először nem írtak fel neki gyógyszer, ám az epilepsziás roham három hónap múlva megismétlődött - Tibor ezt követően kezdett csak el gyógyszereket szedni, aminek köszönhetően ma már tünetmentes.

Betegsége miatt nem ihat alkoholt, és nagyon kell ügyelnie arra is, hogy ne terhelje túl nagyon magát, de konditerembe például eljár, mert az orvosai szerint jót tesz az egészségének.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük