Ördög Nóra lánya rengeteget nőtt: az iskolás Mici magas, mint az anyja
Ördög Nóra és Nánási Pál legújabb vlogjában a család az Egyesült Arab Emirátusokba utazott el.

ördög-nóra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra és Nánási Pál igazi világjárók, kapcsolatuk eleje óta együtt barangolják be Földünk legkülönbözőbb pontjait. Az utazás szeretetét gyermekeiknek is továbbadják: a nyolcéves Mici és a hétesztendős Venci rengeteg európai országban jártak már, valamint Amerikát és Ázsiát is többször látták.

Kalandjaikba a rajongók a YouTube-on keresztül kaphatnak bepillantást. A család azóta készít videónaplókat külföldi útjaikról, hogy az édesanya először vállalta el az Ázsia Expressz műsorvezetését 2017-ben. 

Nánási Mici magas, mint az anyja

Az elmúlt öt esztendő alatt a vlogoknak köszönhetően a sztárcsemeték a nézők szeme előtt cseperedtek fel. A legújabb sorozatban, amelyet 2021 őszi szünetében rögzítettek, az Egyesült Arab Emírségek eldugott tagállamába, Ras Al Khaimah-ba repültek. A friss felvételeken és kirándulós fotókon jól látszik, mennyit nőttek a gyerkőcök, Mici - aki májusban kilencéves lesz - már az anyja válláig ér, olyan magas.

A kommentelők is kiszúrták, mennyit változtak az elmúlt időszakban, többen is megjegyezték, már most látszik rajtuk, hogy szüleik alkatát örökölték. Ördög Nóra és a sztárfotós is magasnak számít, előbbi 173, utóbbi 185 centi.

"Szépek vagytok. A gyerekek mindjárt akkorák, mint te" - írta valaki az Instagramon.

A képeket a sivatagban lőtték, ahol egy túlélőtúrán vettek részt. Meredek hegyeket másztak meg, ivóvizet szűrtek, sátrat építettek, és azt is megtanulták, hogyan kell tüzet gyújtani a vadonban. A videó alatt is sok hozzászólás született. A feliratkozóknak leesett az álla attól, Mici és Venci milyen vagány, stramm gyerekek. Ügyesen végigcsinálták a még felnőtteknek is izzasztó kihívást.

Liptai Claudia lánya modellfotókon

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya az évek során cuki, göndör fürtös kislányból gyönyörű tinivé változott. Kicsi korában kezdett sportaerobikra járni, nemzetközi versenyeken is részt vett, majd elkezdett érdeklődni a szépségipar iránt. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük