Nagy Zsolt meztelenül játszott a színpadon, amikor párját kiszúrta a nézőtéren
Nagy Zsolt és Oltai Kata nem hétköznapi módon ismerkedtek meg egymással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Zsolt, az Örkény Színház színművésze, a Terápia és a Mellékhatás című sorozat, illetve számos film és színdarab szereplője rendhagyó módon ismerte meg a párját, Oltai Kata művészettörténészt. 

Az RTL Klub Életünk története című műsorában azt mesélték, a kapcsolatukat egyből "száz százalékról indították", mivel Kata nézőként egy olyan darabban látta a 44 éves sztárt, amiben az ruhátlanul is játszott a színpadon. 

Nagy Zsolt meztelenül játszott a színpadon

- Meztelenül álltam a színpadon, olyan két méterre tőle - árulta el Friderikusz Sándornak a színész.

nagy-zsolt
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- Először egy vátesz, homeless Krisztus-figura volt. Én néző voltam egy barátommal, és azon gondolkodtam, miért néz engem ennyire erősen ez a fura figura ennyire szuggesztív szemmel - vette át a szót párja.

- Nem igazán hiszek abban, hogy van szerep. Abban hiszek, hogy aktív gondolkodás van, és van egy közeg, akivel ezeket a gondolatokat megosztod, ez oda-vissza hat egymásra. Katát rögtön észrevettem. Egy olyan értelmes, okos, barna, csillogó szempár nézett rám, amit régóta nem láttam - vallotta be Nagy Zsolt. 

nagy-zsolt-parja-oltai-kata2
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

A barát, akivel Oltai Kata a darabot megnézte, Nagy Zsolt egyik ismerőse volt. A színész megvárta őket az előadás után, és hármasban beszélgetni kezdtek, majd egy idő után a közös barát elköszönt, ők pedig hajnalig folytatták az eszmecserét, hazamentek, két nap múlva pedig összeköltöztek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nagy Zsolt az HBO saját gyártású sorozata, a Terápia második évada kapcsán árulta el, hogy ő is járt már pszichológusnál: akkor keresett fel egy szakembert, amikor nehezen dolgozta fel, hogy a válásakor elhagyta a családját, feleségét és három gyermekét. Az Életünk történetéből kiderült, hogy nem lett hétvégi apuka, nincs olyan nap, hogy legalább telefonon ne beszélne a gyerekeivel. 

A színésznek Oltai Katától is született gyermeke, János 2015 márciusában jött világra. A pár a Reggeli hétfői adásában árulta el, hogy az Életünk története forgatásán már tudták, újra babát várnak. 

nagy-zsolt-parja-oltai-kata
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- Akkor már a harmadik hónap közepe, vége felé túl voltunk a meglepetésen, vagy a mondhatom, hogy sokkon, mert úgy nem terveztük, hogy rajta vagyunk, és egy ilyen apokalipszisben ki az, aki jó szándékkal azt mondja, most van a legjobb időszak, hogy legyen egy új bébi a családban. Június elején érkezik, most már a hatodik hónap vége felé vagyok, ez egy nagyon jó dolog - árulta el a kismama az RTL Klub reggeli műsorában. 

50 éves házas magyar színészek

Gálvölgyi János egy 1966-os színdarabnak köszönheti feleségét, amelyben ő kettős szerepben a férjet és a fiút, Gács Judit pedig a feleséget és az anyát alakította. A színész ekkor mindössze 18 éves volt. Bár a híres bűvész, Rodolfo (polgári nevén Gács Rezső) lányának eleinte nem igazán tetszett udvarlója, idővel egymásba szerettek. Képes összeállításunkban olyan színművészeket mutatunk, akik több mint ötven éve élnek boldog házasságban.

Ezt is szeretjük