Megcsalásáról vallott a TV2 volt műsorvezetőnője - Így törték össze Nagy Réka szívét
Hiába gyönyörű modell, Nagy Rékát is megcsalták, és összetörték a szívét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Réka modell, a TV2 egykori műsorvezetője, aki a csatorna Korhatáros szerelem című sorozatának második évadában is szerepelt, még keresi az igazit. Az emberek azt gondolják, a szőke szépség könnyű helyzetben van, ha párkapcsolatról van szó, hiszen gyönyörű. A 28 éves sztár azonban Lilunak azt meséltre, sokszor nemcsak a munkában, de a magánéletben is hátrány a külseje. 

- Azt vettem észre, hogy az emberek fejében az él, ha valaki szép, az nem lehet okos. Emiatt sok belső vívódásom volt, és sok helyzetben mutattam magam esendőnek, hogy közelebb hozzam magamhoz az embereket. Hogy megmutassam, én is ember vagyok, csaltak meg, hagytak ott, összetörték a szívemet, mert azzal nyugtatták magukat, úgy néz ki, ahogy kinéz, de biztos tök hülye. Ezt nagyon sokszor éreztették velem - mesélte a Lilulandban

Nagy Réka a Borsnak azt is elárulta, milyen férfi lenne számára az ideális társ, akivel szemben nincsenek túlzott elvárásai.

- Vannak elvárásaim, amelyekről nem vagyok hajlandó lemondani, de ezek egyszerű, örök érvényű értékek: elkötelezettség, hűség, humor, családcentrikusság. Szerintem nem szabad megalkudni, nem szabad alább adni az elképzeléseinket - mondta a napilapnak.

A 2019-es Joy-gála legcsinosabb sztárjai

Képgalériánkban megnézheted a harmadik JOY Social Media Award legcsinosabb sztárjait. Iszak Eszti szexi, Vasvári Vivien romantikus vagy Nagy Réka figyelemfelkeltő színű ruhája tetszett a legjobban?

Ezt is szeretjük