Világsztár férje hajtott rá a TV2 csinos műsorvezetőjére
Nagy Rékának egy világhírű bombázó férje csapta a szelet.

nagy-reka-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Réka modell, a TV2 gyönyörű műsorvezetője sok ismert emberrel találkozott, amikor Amerikában modellkedett. Orosz barátnőjének köszönhetően megismerkedett Marko Jaric kosárlabdázóval, akivel nagyon hamar megtalálták a közös hangot, csak sajnos kiderült, hogy a férfi nős, ráadásul nem is akárkicsoda a felesége.  

- Leült mellém egy két méter hat centis akárki. Kiderül, hogy szerb, tök jót beszélgettünk, kiderült, hogy ugyanazok az elveink – mesélte a FEM3 Micsoda nők! című műsorában. 

Rékának a második alkalom után árulta el az orosz barátnője, hogy a férfi nős, Adriana Lima, a brazil szupermodell férje. 

nagy-reka2
Fotó: FEM3/Micsoda Nők!

- Ezek után mondtam neki: "Marko, oké, hogy csak beszélgetünk, de miért nem mész haza a felségedhez és a gyerekeidhez?" Azt válaszolta, hogy amikor találkoztunk, nekik már problémáik voltak. Jó, de hát ezt most ki hiszi el?! - osztotta meg a nézőkkel a szőke sztár.

Nagy Réka elárulta azt is, hogy miután kiderült, hogy Adriana Lima és Marko házassága valóban megromlott, nem akart botrányt, megkérte a férfit, hogy az apartmanja közelébe se menjen, pláne, miután fotók is készültek róluk. Azokkal szerencsére nem került be a helyi pletykalapokba. Később Budapesten is meglátogatta a magyar modellt, amikor a szüleihez utazott Belgrádba. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük