Az új Nagy Ő egy ismert színész-műsorvezető lesz: meglepő, a TV2 kit kért fel

A Story magazin értesülése szerint Árpa Attila lesz az új Nagy Ő a TV2 párkereső műsorában.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Story magazin úgy tudja, Árpa Attila lesz az új Nagy Ő a TV2 párkereső műsorában, amit a kereskedelmi csatorna tavaly élesztett fel. 

A hír azért meglepő, mert 19 évvel fiatalabb párja, Alexandra a hetilapban egy héttel ezelőtt nyilatkozott arról, hogy négy éve élnek boldogan, és bár nem könnyű a színésszel, szereti őt.  

Nagy Ő - Árpa Attila

A The Bachelor a Warner Bros. International egyik legsikeresebb párkereső televíziós formátuma világszerte. Majdnem húsz éve folyamatosan képernyőn van, ezalatt a világ közel harminc országában volt látható. 2002-ben indult, az Egyesült Államokban 25 évad óta követhetik figyelemmel a nézők, hogyan köttetnek szerelmek, barátságok, hogyan robbannak ki viszályok a szereplők között, és kit választ végül társául a főszereplő. 

noszaly-sandor-molnar-aniko
Fotó: TV2, RTL Klub

A formátum Magyarországra is hamar megérkezett: 2003-ban a TV2 A Nagy Ő című párválasztó show-műsorában Noszály Sándor kegyeiért versenyeztek a hölgyek. 2004-ben A Nagy Ő egy nő lett, az egy évvel korábban a Való Világ második szériájával ismertté vált Molnár Anikót választotta a kereskedelmi csatorna.  

toth-david
Fotó: TV2

A TV2 tavaly felélesztette a párkereső műsort: 2021-ben a társát kereső, vonzó agglegény Tóth Dávid olimpikon kajakozó volt, akit az Exatlon Hungary és a Dancing With The Stars című műsorokból már jól ismerhettek a csatorna nézői.

A 37 éves sportoló 23 nővel ismerkedett meg, és időről időre döntenie kellett, kik állnak a legközelebb hozzá. A hölgyek addig maradhattak versenyben, amíg újra és újra rózsát kaptak A Nagy Őtől. A végső rózsaceremónián Tóth Dávid kiválasztotta azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet: Szalai Laurát. A hónapokkal korábban felvett műsor utolsó része 2021. december 17-én került adásba, pár nappal később azonban kiderült, hogy a pár már különvált. Intenzív nyarat töltöttek együtt, de két hónap után egyre többet vitáztak, a 14 év korkülönbség is kiütközött idővel, így közösen a szakítás mellett döntöttek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Story magazin értesülései szerint 2022-ben a Nagy Ő Árpa Attila lesz, ami azért meglepő, mert a színész, műsorvezető, producer párja a hetilap húsvét előtt megjelent számában arról mesélt, hogy már négy éve tart a kapcsolatuk, boldogok együtt, nem egy sima kapcsolatban élnek, a legjobb barátok kis. 

arpa-attila
Fotó: TV2

- Mondta is a minap, hogy rajtam kívül csak két jó barátja van. Persze nagyon működik a kémia, ugyanazokon nevetünk, ülnek a poénjaink - mesélte Czakó Alexandra, aki legutóbb a Keresztanyuban szerepelt, de a Hotel Margaretben is szerepet kapott. 

A gyönyörű nő azt is hozzátette, hogy az anyává válás még nem szerepel a tervei között, még szeretne a munkára, a forgatásokra koncentrálni. 

- A többit majd meglátjuk, mert azért elismerem, hogy szeretem őt, de nem könnyű vele - vallotta be. 

Noszály Sándor és szexi párja

Noszály Sándor magyar teniszcsillagként szerzett nevet magának a sport világában a ’80-as és ’90-es években. A tévénézők szívébe a 2003-as Nagy Ő című műsorral lopta be magát. 18 esztendővel a produkció után révbe ért a szerelemben, 15 évvel fiatalabb párja, a vörös bombázó Orsi szintén sportolói múlttal rendelkezik. 

Ezt is szeretjük