A Nagy Őben mindenki Molnár Anikó kegyeit kereste: kiderült, miből él ma
Molnár Anikó nevét 2003-ban ismerte meg az ország a Való Világban. Egy évvel később hazánk első női nagy Ője lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó 27 éves volt, amikor 2003-ban egy ország ismerte meg. Egyike volt annak a 13 játékosnak, akik előtt másodjára nyílt meg a Való Világ villájának kapuja. Egészen a döntőig menetelt, végül ő lett a szezon ezüstérmese.

Nem volt sok ideje kipihenni a villalét fáradalmait, alig csöppent vissza a hétköznapi életbe, amikor egy újabb műsorba kérték fel: 2004-ben Magyarország első női nagy Őjeként 25 férfi szállt harcba, hogy elnyerje a kegyeit. 

Molnár Anikó sminktetoválásokat készít

18 év telt el a produkció óta, Molnár Anikó tudatosan lépett hátra a rivaldafényből: ugyan ma is igent mond néha, ha egy-egy műsorba hívják, évek óta nem a médiából él. Rájött, a tévés szereplések nem biztosítanak állandó megélhetést, ma már teljesen civil foglalkozása van.

Tíz éve annak, hogy visszatért Amerikából, ahol két éven keresztül tanult: elvégzett egy maszkmesteri és egy sminktetováló-képzést. Az iskolában megtanulta, hogyan kell élethű vágásokat, sebeket készíteni az emberek arcára, amelyeket hollywoodi filmekben láthatunk. Abban a tudatban tért vissza Magyarországra, hogy a tudását számtalan formában kamatoztatni tudja, ám nem így történt, nem várta tárt karokkal a szakma.

- Már azt mondtam, elmegyek ingyen is dolgozni filmekbe, szívesen átadom a tudásom, amit frissen hazahoztam, pedig nagyon drága volt a suli - kezdte a Palikék Világa by Manna című műsorban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szerinte a személyének is köszönhető, hogy nem sikerült maszkmesterként elhelyezkednie, továbbá a szakmai irigység is felütötte a fejét. Voltak, akik nem akarták elhinni, hogy tényleg elvégezte a híres iskolát.

- Felhívták a Cinema Makeup School igazgatóját, és megkérdezték, hogy valóban oda jártam-e. Le akartak leplezni, hogy a netről nyomtattam ki a bizonyítványomat.

A sors fintora, hogy végül abban a szakmában sikerült elhelyezkednie, amelyet csak kiegészítésképpen tanult ki: sminktetoválóként dolgozik. Korábban saját szalonja volt, ám annak üzemeltetése túl sok stresszel járt a számára, most egy kolléganője üzletében bérel egy kisebb helyiséget. Nagyon olcsón dolgozik, aminek nyomós oka van.

- Fél-harmad áron dolgozom, mint az átlag, és ez azért van, mert nem felejtettem el, honnan jöttem. Nagyon jól tudom, mennyire nehéz a mai világban egy nőnek kifizetni 50-60 ezer forintot egy szemöldökért. Azért csinálom meg nekik ennek a töredékéért, mert tudom, mennyire hálásak és boldogok, akik. Egy közalkalmazott is el tud jönni hozzám.

A Való Világ első győztese, Szabolcs

A Való Világ legelső évada 2002. szeptember 11-én indult, és a győztes végül december 22-én a 27 éves békéscsabai srác, Mészáros Szabolcs lett. A rivaldafényre és a személye körüli felhajtásra hamar ráunt, és három évvel a szereplése után komoly édesapaként már nyilatkozott. Kíváncsi vagy, mi történt vele?

Ezt is szeretjük