Noszály Sándor párja szexin kivágott fürdőruhában: Orsi modell is lehetne ezzel az alakkal
Noszály Sándor 2021 decemberében romantikus nyaraláson vett részt kedvesével, Orsival. Dubajból posztoltak közös fotókat.

noszály-sándor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Noszály Sándor igazi sportolócsalád sarja: apja, idősebb Noszály Sándor magasugró, atlétikai edzőként tevékenykedett, édesanyja, Steitz Anna kétszeres magasugró magyar bajnok. Testvérével, Noszály Andreával együtt átvették a stafétabotot a szüleiktől, annyi különbséggel, hogy más sportágban lettek sikeresek: a teniszezésben.

Noszály Sándor neve a ’80-as és ’90-es években vált világhírűvé, olyan teniszcsillagokkal emlegették egy lapon, mint Cristiano Caratti vagy Boris Becker. A tévénézőknek sem kell bemutatnunk: 2003-ban ő volt hazánk első Nagy Ő-je, 2020-ban pedig a Dancing with the Stars első évadában szurkolhatott érte a közönség.

Noszály Sándor párja szexi fürdőruhában

Bár annak idején a társkereső műsorból nem született komoly kapcsolata, mára elrabolták a szívét: 2020 júliusa óta alkot egy párt szerelmével, Orsival. Közös fotóikról nem csak az süt, mennyire odavannak egymásért, az is egyértelmű, hogy a háromgyermekes anyuka igazi bombázó.

2021 decemberének végén Dubajban nyaraltak együtt, az ott készült bikinis és fürdőruhás képek magukért beszélnek. Orsi ezzel az alakkal modellként is megállná a helyét bármelyik magazinban. Nem csupán a jó géneknek köszönheti a topformát, sokat tesz a fittségért. Rúdtáncfitnesz-oktató lévén számára a mozgás több mint hobbi, a hivatásához tartozik a rendszeres sport.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, Noszály Sándor kedvese milyen dögös volt Dubajban, valamint további képeken láthatod együtt Orsit és az egykori teniszcsillagot.

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük