Ők a Nagy Ő idei szereplői: az egyikük 34 évvel fiatalabb Jákob Zoltánnál

Jákob Zoltán szívéért ezek a nők szállnak versenybe a 2023-as Nagy Őben.

nagy-ő-cver

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Február óta hivatalos, a milliárdos üzletember, Jákob Zoltán lesz az idei Nagy Ő. A bejelentés óta több információ is napvilágra került, például az, hogy a helyszínt a festői szépségű turai kastély adta. Azt viszont egészen idáig nem lehetett tudni, kik lesznek a show szereplői 2023-ban.

Most erről is lehullt a lepel: a TV2 közzétette, ki az a 17 vállalkozó szellemű nő, akik versenybe szállnak Jákob Zoltán szívéért.

A 2023-as Nagy Ő szereplői

A felhozatal a képek és a rövid jellemzések alapján nagyon vegyes: a hölgyek között akad édesanya, vagyonos nő, cukrász és olyan versenyző is, aki egy applikáción már találkozott az üzletemberrel, sőt üzenetet is váltottak egymással.

NagyŐ sajtóközli
Fotó: TV2/Bachelor - A Nagy Ő

Ahogy az előző, Árpa Attilával forgatott évadban, idén is jelentkezett olyan nő a realitybe, aki jóval fiatalabb a Nagy Őnél. Nati 34 évvel ifjabb, mint Jákob Zoltán.

Nati (1)
Fotó: TV2/Bachelor - A Nagy Ő

"A 20 éves Nati fiatal kora ellenére tisztában van azzal, mire van szüksége: Ha álomrandiról van szó, akkor ő a New York-i naplementét helikopterből nézné végig" - áll a barna szépség jellemzésében. Íme a bemutatkozó videója:

Jákob Zoltán lánya a szépségversenyen

Jákob Zoli június közepén a Magyarország Szépe - Miss World Hungary egyik zsűritagja volt, a gálaesten tinédzser lányával is fotózkodott. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Bachelor-A Nagy Ő

Ezt is szeretjük