G.w.M. volt párja gyönyörű nő: Melanie szexi dekoltázzsal szerepelt a reggeli műsorban
Nagy Melanie nevét egy csapásra ismerte meg az ország, miután kiderült, gyermekei édesapja Kulcsár Edina új kedvese.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak, akik kis koruk óta hírnévről álmodnak, Nagy Melanie akaratán kívül robbant be a reflektorfénybe. Egy ország ismerte meg a nevét, miután volt kedvese, G.w.M. és Kulcsár Edina január 17-én a közösségi médiában közös fotójukkal tudatták, egy párt alkotnak.

A gyönyörű édesanya népszerűsége az Instagramon robbanásszerűen megnőtt: korábbi 50 fős követőtábora immár több mint 50 ezernél jár.

Nagy Melanie az Ébredj Velünk! című műsorban

Nem célja a lájkvadászat, de nem is zárkózik el a nyilvánosságtól. A Life TV Ébredj Velünk! című reggeli műsorára is igent mondott, amelynek felvételén egy szexisen kivágott felsőben ragyogott.

Elárulta, akárhova megy, az emberek szeretettel fordulnak felé, amiből folyamatosan tud töltekezni. Bár a kommentek böngészésétől igyekszik távol maradni, a közvetlenül hozzá írt üzeneteket elolvassa. Sokan a személyes példáik elmesélésével adnak neki erőt.

Két kisgyermeket nevel: lánya, Melanie ötéves, kisfia, Márk egyesztendős, még bölcsődébe sem jár. Az új élethelyzethez az édesanyának gyorsan kellett alkalmazkodnia, azt gondolta, nincs ideje siránkozni, olyan munkahelyet kell találnia, ami összeegyeztethető a gyerekneveléssel. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hálás a sorsnak, hogy ekkor jött az életébe a lehetőség a Rádió Dikhnél, ahova műsorvezetőnek vették fel. Beszélgetései során az az elsődleges célja, hogy inspirálja a fiatalokat, sztereotípiákat romboljon, és érzékenyítő beszélgetéseket folytasson.

Korábban az is kiderült róla, nem csak szép, okos és művelt is. Nemzetközi kapcsolatok szakértőként végzett a Nemzetvédelmi Egyetem (ma már Nemzeti Közszolgálati Egyetem) Hadtudományi Karán, ahol nukleáris fegyverkezés volt a szakiránya. Angolul és héberül is beszél, több nagykövetségen is dolgozott.

- Anyukám mindig erős, önálló nő képét mutatta nekem. Egy modern, fiatalos cigány asszony, aki katolikus létünkre beíratott az ortodox zsidó iskolába, hogy tágítsa a világlátásomat. Fontosnak tartotta más kultúrák megismerését és elfogadását - ezt már a Hot! magazinnak árulta el.

G.w.M. felesége a Megasztárban

Nagy Melanie 2008-ban szerepelt a TV2 Megasztár című tehetségkutatójának negyedik évadában. A YouTube-on fent van az a videó, amelyen Nguyen Thanh Hiennel a középdöntőre készültek, majd az éneklésük után tovább is jutottak.

Ezt is szeretjük