Varga Iza szokatlanul szexi dekoltázzsal: a Televíziós Újságírók Díja gálán így hódított

2022. március 23-án kilencedik alkalommal osztották ki a Televíziós Újságírók Díját - képeken a gála sztárjai!

varga-iza-toman-szabina-dobos-evelin-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kilencedik alkalommal osztották ki szerda este a Televíziós Újságírók Díját. A Budapest Music Centerben megrendezett gálán 13 kategóriában három-három tévés személyiség vagy produkció közül kerültek ki a 2021-es év legjobbjai. Az RTL Klub hat, a TV2 öt, a Spektrum Home és az ATV egy-egy elismerést vihetett haza. (A jelöltek és a díjazottak teljes listáját korábbi cikkünkben, ide kattintva olvashatod.)

A tavaly júliusban közel 23 év után véget ért Barátok közt is jelölt volt a napi sorozat kategóriában, de az elismerést végül a Keresztanyu készítő vihették haza. Varga Izabella, az előbbi sorozat dr. Balogh Nórája kiérdemelhette volna az est legdögösebb sztárja címet. 

Televíziós Újságírók Díja gála 2022

Varga Izabella a Barátok közt azon kevés főszereplői közé tartozott, akik a kezdetektől a lezárásig szerepeltek az RTL Klub sorozatában, az 1998. október 26-i indulás és a 2021. július 17-én adásba került utolsó rész között csak akkor kellett nélkülöznünk a képernyőről, amikor első, illetve második gyermekének adott életet. 

Az április elején 49. születésnapját ünneplő színésznőt ritkán látni olyan szexin dekoltált ruhában, mint amit a szerda esti díjátadón viselt. Képes összeállításunkban megnézheted a 2022-es Televíziós Újságírók Díja gála legcsinosabb sztárjait.

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila, Televíziós Újságírók Díja 

Ezt is szeretjük