A magyar színésznő fél évvel az esküvő előtt szakított - 7 év után ezért lett vége

Nagy Kata és kedvese mindent megtervezett a lagzira, ám arra végül nem került sor.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Jóban Rosszban dr. Kincses Patríciáját alakító Nagy Kata nehéz időszakot tudhat a háta mögött. A 2021-es évet egyedülállóként kezdte, pedig ha minden az eredeti tervek szerint halad, már tavaly nyáron összekötötte volna az életét exvőlegényével.

A szőke színésznő és párja 2020 nyarán tervezett örök hűséget fogadni egymásnak, ám a koronavírus-járvány kitörése után jobbnak látták, ha elhalasztják a lagzijukat. 

Nagy Kata fél évvel az esküvő előtt szakított 

- Örülök, mert bőven van időnk mindent megszervezni, és talán addigra a vírushelyzet is mérséklődik. Már elkezdtük szervezni a nagy napot, és az álomhelyszínt is megtaláltuk: Eger mellett, egy toszkán vidékhez hasonlító vidéken tartjuk a lagzinkat. A zenekar mulatós zenét játszik majd, a lemezlovas pedig bulizós retroslágereket - áradozott a Metropol interjújában 2020 szeptemberében.

NagyKata 7358
Fotó: TV2/Jóban Rosszban

Ám az élet átírta ezt a forgatókönyvet, végül nem csak a menyegző esett kútba, a szerelmespár útjai is elváltak egymástól.

- Nagyon furcsa volt levenni két év jegyesség után a gyűrűt. Nem volt kellemes dolog, de sajnos ezt meg kellett lépni. Nem volt megcsalás, nem volt harmadik fél vagy ilyesmi. Egyszerűen csak akkor találkoztunk, amikor én 23 éves voltam, eltelt hét év, és ami 23 évesen még oké, az harmincévesen nem biztos, hogy az - ezt már a Tények Plusz interjújában mondta el.

nagy-kata-tények
Fotó: TV2/Tények Plusz

A sorozatsztár arról is mesélt, az sem lehet véletlen, hogy bár az esküvő minden részletét megszervezte, a legfontosabb kelléket, a menyasszonyi ruhát nem választotta ki.

Soha nem mentem el esküvői ruhát nézni.

Már mindenki mondta, anyukám, nagymamám, barátnőim, hogy menjünk el ruhát nézni, de volt bennem egy gát, ami miatt soha nem tudtam elmenni egy szalonba - vallotta be.

A Jóban Rosszban egykori sztárja bikinis fotókon

Szorcsik Viki a csábos Bóta Judit főnővért alakította 2005-től 2009-ig a sorozatban. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögösen fest bikiniben.

Ezt is szeretjük