Kiderült Sánta Laci és Juliska válásának oka - Először beszélt róla a táncművész

Sánta Laci és Juliska a karanténban szembesültek azzal, hogy a házasságuk már nem megmenthető.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokakat meglepett, amikor tavaly októberben Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska bejelentették, hogy hat év után válságba került a kapcsolatuk. Házasságukat nem tudták megmenteni, válnak. 

Időközben a gyönyörű táncművészre a szerelem is rátalált, Nagy Balázs színésszel először a Reggeli egyik decemberi adásában szerepeltek együtt

Sánta Laci és Juliska válásának oka

Abban, hogy válnak, ugyanakkor nem játszott szerepet harmadik személy, és csak azért, mert Juliska életébe betoppant az új szerelem, még ő is ugyanúgy gyászolja a házasságát, és megszenvedi azt, hogy nem sikerült Sánta Lacival megmenteniük a frigyüket. A Story magazinnak most elárulta, sokat foglalkoztak a házasságukkal, rengetegszer voltak párterápián is, nincs bennük harag a másik iránt, mindent megpróbáltak. 

Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska az RTL Klub 2018-as Nyerő Páros című műsorában.
Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska az RTL Klub 2018-as Nyerő Páros című műsorában.
Fotó: RTL Klub/Sárosi Zoltán

- Kislánykorom óta arról álmodtam, hogy családom, férjem, gyerekem, házam legyen, és amikor 23 éves koromra mindent megkaptam, úgy érzetem, én vagyok a világ legboldogabb embere, és azért, hogy ez így maradjon, foggal-körömmel harcoltam Lacival együtt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Aztán - mint sok családban - a világjárvánnyal együtt az ő pörgős életük is felborult, szembe kellett nézniük a házasságukkal és önmagukkal is. 

- Sosem gondoltam, hogy ez a folyamat ennyire fájdalmas tud lenni. Pokoljárás. Szinte fizikailag éreztem, ahogy kitépnek belőlem egy darabot. De tudtam, akármennyire rossz mindez, nem szabad elnyomni magamban, meg kell élni, hiszen csak így léphetünk tovább. 

Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska a Nyerő Párosban.
Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska a Nyerő Párosban.
Fotó: RTL Klub/Rácz Tamás

- Őszinte, szókimondó embernek gondolom magam, épp ezért nagyon nehéz volt felismerni, hogy épp saját magamhoz nem voltam őszinte. Azt hittem, hogy minden rendben van a családunkkal, sokáig áltattam magam - vallotta be a hetilapnak. 

Szomorú megélnie, hogy eladják a családi házukat, amin mindent ők csináltak, alakítottak, számos közös történetük fűződik hozzá, ugyanakkor családként nem szűnnek meg létezni. Már nem férj és feleség, de apa és anya, akiknek a 28 éves táncművész szerint találkozniuk kellett: sorsszerű volt az egymásra találás, hatalmas volt a szerelem, hogy kisfiukkal, Lacikával családdá váljanak. 

Peller Mariann férje

A műsorvezető és Gyuri 2012-ben álltak az oltár elé. A szerelmesek élete nem is lehetne idillibb, hiszen mindennapjaikat két lurkó színesíti. Idősebbik kisfiuk, Kornél 2013-ban látta meg a napvilágot, öccse pedig 2015-ben született.

Ezt is szeretjük