Nagy Feró tündéri unokáiról posztolt fotót – Patrik és Alíz kenyérre keni a nagypapát
Nagy Feró már két tündéi kisgyerek nagypapája: Patrik három és fél, Alíz másfél éves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Apák napja alkalmából a Beatrice zenekar tagja gyermekeikkel közös fotókat posztoltak. A jobb felső képen az együttes frontembere, Nagy Feró látható kisebbik fiával, Hunorral, aki 2010-ben lett vendégfellépőből a Nagy Feró és a Beatrice állandó tagja, továbbá annak kislányával. 

A másfél éves Alíz Beatrice 2018 decemberében, három nappal szenteste jött világra, és második keresztnevét az ötvenéves zenekar tiszteletére kapta. 

Nagy Feró unokái

A jobb alsó képen a 74 éves sztár nagyobbik fia, Botond és kisfia, a három és fél éves Patrik látható, aki 2016 októberében született. Azon napon született, amelyiken a Beatrice frontemberének néhai édesanyja látta meg a napvilágot.

Nagy Feró rajong az unokáiért, akiknek szinte bármit megenged, kenyérre kenik. Mindennap látja őket, ha másként nem megy, hát videótelefonos hívással. 

- Nem tehetek róla, egyszerűen rajongok az unokáimért. Szabályosan rosszul vagyok, ha nem látom őket egy nap - mesélte a Ripostnak 2019 augusztusában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A "nemzet csótányát" nagyobbik unokája az elmúlt hétvégén egy jótékonysági fellépésre is elkísérte, ahol nagyapa és unokája egy dalt közösen elő is adtak. 

- A technikusok a Csinibaba című dalt rakták be nekünk. Bár Patrik nem ismerte a pontos szöveget, énekelte utánam. Közben úgy kamuzott, mint egy profi. Tavaly nyáron a Tabánban már fellépett Patrik, az idén, augusztus 21-én is elkísér oda, és akkor is mikrofont ragad majd. Imádom, hogy itthon sokat énekelünk együtt, aztán hogy zenész lesz belőle, vagy valami más, majd eldől - mesélte a büszke nagyapa a Blikknek

Bodrogi Gyula unokái

Bodrogi Gyulát egy szem fia, Ádám ajándékozta meg unokákkal, akik már tinédzserek. Bence pár évvel ezelőtt egy műsorban azt mondta, leginkább azt szereti nagyapjában, hogy nagy szíve van. A fiú rajong a családi vadászatokért, és főzni is szeret. Enikő azt mesélte, amikor elhangzik a neve, sok gyerek elcsodálkozik, hogy Süsüt az ő nagypapája szólaltatja meg.

Ezt is szeretjük