Havas Henrik lányunokája már 15 éves – A Tenerifén élő Zsófi most a nagyszülőknél lakik
Havas Henrik tizenöt és tízéves unokája most az anyjukkal együtt Kisorosziban lakik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden rosszban van valami jó: a világjárvány miatt ugyan hosszú időre az otthonunk falai közé kényszerültünk, ugyanakkor sok időt tölthettünk a szeretteinkkel. Havas Henrik számára többek között ez azt jelentette, hogy az unokáival lehet.

A műsorvezető, író egy szem lánya, a Tenerifén élő Nikoletta egy lánnyal és egy fiúval ajándékozta meg a szüleit.

Havas Henrik unokái

- A 15 éves Zsófi és a tízéves Peti még itt van, itt laknak a vendégházban. Távoktatáson vannak, merthogy Tenerifén még a járvány előtt bezárták az iskolát. Jó együtt lenni velük – mesélte a 70 éves sztár a Story magazinnak.

Kisorosziban Havas és családja gyönyörű környezetben él, így nem viselte meg, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozás során nem nagyon mozdult ki.

- Lemértem, száz lépést tudok megtenni a kertemben, és sokszor ezt hatvan-hetven körben meg is teszem. Van fedett medence és pingpongasztal, egy gyönyörű zöldövezetben élek, nincs okom panaszra. Balettet nézek, operát hallgatok, A hattyúk tavát rajongásig szeretem, van 180 DVD-m, egy percig sem unatkozom – árulta el a hetilapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Könyvet írni is van ideje, a tervek szerint karácsonyra jelenik meg a Benkő László életét bemutató kötet, amely természetesen a hozzá szorosan kapcsolódó Omega történetét is bemutatja. Havas Henrik eddig 28 könyvet írt, de ez lesz az első, amely a magyar könnyűzenéről szól.

Bodrogi Gyula unokái

Bodrogi Gyulát egy szem fia, Ádám ajándékozta meg unokákkal, akik már tinédzserek. Bence pár évvel ezelőtt egy műsorban azt mondta, leginkább azt szereti nagyapjában, hogy nagy szíve van. A fiú rajong a családi vadászatokért, és főzni is szeret. Enikő azt mesélte, amikor elhangzik a neve, sok gyerek elcsodálkozik, hogy Süsüt az ő nagypapája szólaltatja meg.

Ezt is szeretjük