Nagy Feró ezért szólt be ByeAlexnek: "Hogy is hívják a fiatalembert? Bye-Bye Alex?"
Nagy Ferónak nem volt az ínyére, ahogy ByeAlex kijelentette, idősen már nem fog a színpadon állni.

nagy-feró-byealex-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

ByeAlex kijelentette, idősen már nem akar a szórakoztatóiparban maradni. Ez egyenesen kicsapta a biztosítékot Nagy Ferónál, keményen beszólt az X-Faktor mentorának.

A Story magazin a velencei EFOTT Fesztiválon készített egy interjút ByeAlexszel, amelyben az előadó arra is kitért, gyűlöli az öregedést, és nem tervezi, hogy idős koráig a színpadon maradjon.

Nagy Feró és ByeAlex

- Egyszerűen nem látom magam ott sokáig. Ha már nem vagyok kellően fiatal, aktív, jól kinéző előadó, nem érezném jól magam odafenn. Nem tartanám magam ízlésesnek és hitelesnek, ha öregen balf***kodnék a közönségnek - fogalmazott.

bye
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

A hetilap megkérdezte a szakma idősebb képviselőit, mit gondolnak minderről. Nagy Feró nem leplezte, mennyire felháborították a hallottak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Hál’ istennek, fiatalkoromban sem balf***oskodtam, és most sem érzem úgy.

Hogy is hívják a fiatalembert? Bye-bye Alex? 

- Azért kell így mondani a nevét, mert nem is értem, miről beszél. Mi az a mű, amit ő csinál? Hogy sztárt csináltak belőle, azt a televíziónak köszönheti, de egyáltalán hogy merészel az idősebb kollégákról megszólalni?

nagy-feró
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Nagy Feró azt mondta, amit ByeAlex letett az asztalra, az műanyag. Szerinte az idősebb generációnak fel kell lépnie az ilyen kritikák ellen.

- Vissza kell szólnunk a műanyagoknak, mert különben uralkodni fognak rajtunk. És ő fogja megmondani, ki tehetséges, vagy nem…

Nagy Feró és Szűcs Judith

Rengetegen Nagy Feró nevével kötik össze a formációt, pedig ő csak később csatlakozott. A Beatrice eredetileg lányzenekarként indult 1969-ben, a két fő énekesnő pedig nem volt más, mint Szűcs Judith és az a Csuka Mónika, aki a későbbi frontember első felesége lett.

Cover-fotó: RTL Klub/Keresztanyu, RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük