Nagy Feró ezért szólt be ByeAlexnek: "Hogy is hívják a fiatalembert? Bye-Bye Alex?"

Nagy Ferónak nem volt az ínyére, ahogy ByeAlex kijelentette, idősen már nem fog a színpadon állni.

nagy-feró-byealex-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

ByeAlex kijelentette, idősen már nem akar a szórakoztatóiparban maradni. Ez egyenesen kicsapta a biztosítékot Nagy Ferónál, keményen beszólt az X-Faktor mentorának.

A Story magazin a velencei EFOTT Fesztiválon készített egy interjút ByeAlexszel, amelyben az előadó arra is kitért, gyűlöli az öregedést, és nem tervezi, hogy idős koráig a színpadon maradjon.

Nagy Feró és ByeAlex

- Egyszerűen nem látom magam ott sokáig. Ha már nem vagyok kellően fiatal, aktív, jól kinéző előadó, nem érezném jól magam odafenn. Nem tartanám magam ízlésesnek és hitelesnek, ha öregen balf***kodnék a közönségnek - fogalmazott.

bye
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

A hetilap megkérdezte a szakma idősebb képviselőit, mit gondolnak minderről. Nagy Feró nem leplezte, mennyire felháborították a hallottak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Hál’ istennek, fiatalkoromban sem balf***oskodtam, és most sem érzem úgy.

Hogy is hívják a fiatalembert? Bye-bye Alex? 

- Azért kell így mondani a nevét, mert nem is értem, miről beszél. Mi az a mű, amit ő csinál? Hogy sztárt csináltak belőle, azt a televíziónak köszönheti, de egyáltalán hogy merészel az idősebb kollégákról megszólalni?

nagy-feró
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Nagy Feró azt mondta, amit ByeAlex letett az asztalra, az műanyag. Szerinte az idősebb generációnak fel kell lépnie az ilyen kritikák ellen.

- Vissza kell szólnunk a műanyagoknak, mert különben uralkodni fognak rajtunk. És ő fogja megmondani, ki tehetséges, vagy nem…

Nagy Feró és Szűcs Judith

Rengetegen Nagy Feró nevével kötik össze a formációt, pedig ő csak később csatlakozott. A Beatrice eredetileg lányzenekarként indult 1969-ben, a két fő énekesnő pedig nem volt más, mint Szűcs Judith és az a Csuka Mónika, aki a későbbi frontember első felesége lett.

Nagy Feró felesége és Szűcs Judith ezért kerültek ki a Beatrice zenekarból: meglepő dolog derült ki

Nagy Feró előtt Szűcs Judith és Csuka Mónika voltak a Beatrice sztárjai. Az énekes elmondta, miért kellett menniük.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/Keresztanyu, RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük