A Barátok közt színésznője volt: most vidékre, egy 160 fős faluba költözött Nagy Alexa

Nagy Alexa, a Barátok közt egykori színésznője a Survivor után is vágyott a nyugalomra, ezért a fővárosból egy vidéki kis faluba költözött.

Nagy Alexandra egy faluba költözött
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy Alexandra 2011 márciusa óta erősítette a Barátok közt csapatát mint Fekete Alíz, és a közel 23 éven át futott sorozat 2021. július 17-én adásba került utolsó részében is játszott. 2020 augusztusában az RTL Klub Édesítő és Kalandozó című tévéműsorainak társműsorvezetője lett.

A csatorna nézőinek eddig nem ismert oldalát mutatta meg 2021 őszén: a Survivor - Celebek a civilek ellen! című műsorban a hírességek csapatát erősítette, és a döntő előtt egy nappal, a 40. játéknapon távozott a Holtak Szigetéről. 

Nagy Alexandra egy faluba költözött

A forgatás számos kihívást tartogatott számára, mint minden versenyző, ő is feszegette és átlépte a saját határait. A Suvivor egy másik fontos változást is eredményezett az életében: a műsor alatt meglelt békét és nyugalmat a forgatás után Nógrád megyében, egy kis lélekszámú faluban találta meg, ahol ő lett a 160. lakó. Már júniusban megvoltak a bútorai, amihez augusztusban vásárolta meg a kis faházat. A környékbeliek hamar befogadták, kedvesek hozzá, és gyakran fotózkodnak vele.

nagy-alexa
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Régi vágya volt egy kertes ház, ahol nincsenek szomszédai, és nem kell már az ajtón kilépve is megfelelnie mások elvárásainak. 

Mondhatok, amit akarok, nincs szomszéd, aki hallja, és úgy nézhetek ki, ahogy akarok, kicsoszoghatok akár pizsamában is.

- Ez nagy vágyam volt. Hogy pontosan hol, azt nem akartam meghatározni, csak annyit szerettem volna, hogy a természethez közel legyek - mesélte a Fókusznak

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A színésznő korábban szinte minden estéjét Budapest zajos belvárosában töltötte, így nem meglepő, hogy az ismerősei először furcsán néztek rá, amikor megosztotta velük tervét. 

- Szerintem az embernek időszakai vannak. Annak is megvolt az ideje, most pedig lehet, a veteményezésnek, a virágültetésnek, a teraszon pihengetésnek, a kikapcsolódásnak, a főzésnek lesz itt az ideje. 

nagy-alexa2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A 37 éves sztár nem állítja, hogy soha nem tér vissza régi életmódjához, de egyelőre élvezi új lakóhelyét. Még nincsen tűzhelye, sem sütője, ezért grillezni szokott a kertben, ami kellőképp nagy ahhoz, hogy három csivava kutyusa kedvére szaladgáljon benne.  

- Feltölt a nyugalom! Nem rohanok sehova, nincs körülöttem annyi ember, közelebb vagyok a természethez. Reggel nincs bennem az, hogy mielőtt leviszem a kutyákat sétálni, rendbe kell szednem magam, mert mi van, ha összetalálkozok valakivel. 

Magyar sztárok, akik vidékre költöztek

Csapó Virág a Barátok közt 1998-as indulásakor Novák László első feleségét alakította. Öt éven át játszotta Novák Éva szerepét. 2014-ben egy Kecskemét környéki tanyára költözött férjével, Kocsis Pál színésszel és két gyermekükkel. Képes összeállításunkban mutatunk még néhány hazai sztárt, akik a színésznőhöz hasonlóan maguk mögött hagyták a fővárosi életet, és inkább egy tanyára költöztek, vagy a csendes, vidéki életet választották.

A Barátok közt főszereplője volt - Csapó Virág most egy tanyán él

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük