Nagy Adrinak beszólt volt párja - Ezért akarta, hogy plasztikáztasson
Nagy Adri egyből kilépett a kapcsolatból, miután a párja felvetette neki, hogy feküdjön kés alá.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Adri mára boldog családanya és feleség, azonban ő is végigjárta a párkeresés rögös útját. Meg kellett csókolnia pár békát, mire megtalálta a hercegét. 

Az énekesnő igazi természetes szépség, az egyik múltbéli párja mégis talált kivetnivalót rajta, ami miatt egyenesen arra kérte, hogy plasztikáztasson.

Nagy Adrinak beszólt a volt párja

A Férfi titkok Várkonyi Andival című talkshow vendégeként Vastag Csabával, Szebeni Istvánnal és Harsányi Leventével boncolgatták a párkapcsolati szokásaikat. 

nagy-adri-borító
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

A szerencsétlen sztori akkor látott napvilágot, amikor a műsor háziasszonya feltette a kérdést: "Ha a párod állandóan bántó megjegyzéseket tesz a külsődre, megszöksz?"

A fiúk egyből rávágták, hogy ilyen eset meg sem történhet, de a sztáranyuka erre rácáfolt, és elmesélte, mire kérte az egyik exe.

- Nekem azt mondta egyszer egy fiú, hogy:

Adrika, te olyan jó csaj lennél, ha egy kicsivel nagyobb méretekkel rendelkeznél, Menjünk el egy plasztikai sebészhez!

Miután felocsúdott a sokkból, ami a megjegyzés után érte, egyből kiadta a férfi útját, hiszen szerinte elfogadhatatlan, ha a szerelme bármilyen kritikát fogalmaz meg a megjelenésére. Főleg, mivel a múltban ő is komoly önértékelési problémákkal küzdött.

A csatorna másik műsorában, a Nyugi! Köztünk marad adásában mesélt arról, hogy sokáig önbizalom-hiányos volt. 

nagy-adri-life-tv
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- Gyerekkoromban nagyon sokat csúfoltak. A görnyedt hátam miatt, azzal, hogy szeplős vagyok, és hogy gülüszemem van. A létező minden dologgal csúfoltak, amivel lehetett. Pont emiatt vagyok mára olyan, hogy sportolok, és odafigyelek magamra, mert folyamatos rettegésben éltem fiatalkoromban.

17 éves korában a magazinok címlapjain pózoló, tökéletesre retusált manökenekre szeretett volna hasonlítani, akikről akkoriban nem is tudta, hogy a valóságban egyáltalán nem is úgy néznek ki, mint a photoshoppolt képeken. Mára sokkal jobb viszonyban van saját magával. Elfogadta, hogy vannak szeplők az arcán, sőt már meg is szerette azokat.

Sztárok sminkben és smink nélkül

Mutatjuk, hogy festenek a magyar sztárok, amikor nem fedi az arcukat semmi. Csobot Adél, Szabó Zsófi vagy Varga Iza természetes szépsége smink nélkül is megmutatkozik.

Ezt is szeretjük