Kiss Ramóna szexi ruhában bulizott - Csajos estét tartott híres barátnőivel
Kiss Ramóna nagyon dögös volt Nagy Adri és Tücsi oldalán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiss Ramónának az utóbbi időben rengeteg elfoglaltsága van, az RTL Klub Reggeli műsorának oszlopos tagja, és a napi sorozatgyártáshoz is visszatért, amikor tavaly csatlakozott a Drága örökösök stábjához. Arról nem is beszélve, hogy édesanyaként is helytáll, így a kikapcsolódásra alig marad ideje.

Most behozta a lemaradást, híres barátnőivel, Nagy Adrival és Tücsivel költött el egy csajos estét. Az énekesnő 2020. január 20-án töltötte be 32. életévét, ezt ünnepelték meg a sztáranyukák. 

Kiss Ramóna szexi ruhába bújt

Az estét egy közös fotó készítésével koronázták meg. Kiss Ramóna egy szexi, félig átlátszó felső mellett döntött, de barátnői is nagyon sikkesek voltak, Nagy Adri egy fekete miniruhára szavazott, míg Tücsi trendi, strasszos harisnyát húzott.

Instagram-posztjaikban nem győzték hangsúlyozni, mennyire örültek a találkozásnak. Még mielőtt édesanyák lettek volna, napi szinten összejöttek, de mára sokkal nehezebben tudják összeegyeztetni szabadidejüket. Az RTL Klub sztárja Instagram-posztjában viccesen meg is jegyezte, hogy majdnem egy évig szervezték a bulit. 

A közeli barátnőknél nem ritka, hogy életük fontos eseményei szinkronban vannak egymással, ez náluk sem volt másképp, szinte egymás után estek teherbe. Nagy Adri 2018 júniusában, Tücsi 2019 márciusában, míg Kiss Ramóna 2019 januárjában adott életet első gyermekének, így az anyaság örömein is egyszerre tudnak osztozni. 

Kiss Ramóna x-faktoros ruhái

Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen gyönyörű estélyit viselt Kiss Ramóna a 2019-es X-Faktor döntőjében, és milyen kreációkban láthattuk az élő show-kban.

Ezt is szeretjük