Nádas György 60 éves korára látványosan megváltozott: nagyon sokat fogyott

Nádas György 17 kilótól szabadult meg. Megfiatalította a fogyás, el sem hinni róla, hogy 60 éves.

nádas-györgy-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nádas György 17 kilós fogyása után szinte új emberré vált. A 2022. április 30-án 60. születésnapját ünneplő humorista éveket fiatalodott, jobb formában van, mint valaha, és egészségügyi panaszai is eltűntek.

A Markos-Nádas-duó imádott tagját a közönség évtizedekkel ezelőtt zárta a szívébe. 1982-ben debütáltak Markos Györggyel a második Humorfesztiválon, ahol egyből győzelmet arattak. Ezután nem volt megállás, állandó szereplői lettek a Rádiókabarénak.

Nádas György fogyása

Nádas György az utóbbi időszakban visszavonult a színházi szerepléstől, nagyon ritkán vállal fellépést, inkább rádiós munkájára, családjára és a mindennapok békéjének megőrzésére fókuszál. Szerinte az, hogy boldogság és harmónia itatja át a hétköznapjait, segítette a fogyásban.

Minderről az RTL Klub Reggelijében mesélt. A stúdióba lépve az adás műsorvezető párosának, Peller Mariannak és Papp Gergőnek is leesett az álla a színész megújult külseje láttán, nem győzték dicsérni, milyen fitt lett.

Egy ilyen látványos átalakulás után mindenki a tuti receptre kíváncsi, természetesen a reggeli show házigazdái is kifaggatták vendégüket arról, mi volt a sikere kulcsa. Elárulta, nem sokat változtatott, de például az alkoholt száműzte az életéből.

nádas-györgy-1
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Nagyon kedveltem a magyar borokat. Esténként egy-két decilitert biztos, hogy elfogyasztottam, és úgy látszik, ez volt az oka annak, hogy nem tudtam lefogyni. A térdeim elkezdtek nagyon fájni, és lám, 17 kiló mínusz után nincs gondom velük, és a vérnyomásom tökéletes.

Azt is észrevette magán, hogy változott az ízlése az ételek terén. Nem kíván zsíros, nehéz fogásokat, de a kínai konyhát nagyon megkedvelte. Korábban már kipróbált szélsőséges diétát, de hamar feladta, mivel rossz közérzetet okozott a folyamatos lemondás. Ma nyugodt szívvel elfogyaszt néhány kocka csokit lefekvés előtt, de ügyel az egészségre, és arra, hogy ne essen túlzásba.

Buday Péter fogyása

Buday Péter mindig is mackós alkat volt, ezt anyai ágon örökölte, de a 190 centis magasságához egy darabig ez még jól is állt, ám saját bevallása szerint a fegyelmezetlensége volt az oka, hogy volt idő, amikor 176 kilót mutatott alatta a mérleg.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt, RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük