Nádai Anikó levágatta hosszú haját - Friss fotóját agyondicsérik
Nádai Anikó rövidebb fazonra váltott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A hazai sztárvilágban idén több alkalommal előfordult, hogy megváltak a sztárok hosszú tincseiktől. Most Nádai Anikó határozta el, hogy kicsit változtat a külsején.

Amikor a csinos műsorvezetőt megismerte az ország a Való Világ negyedik évadában, még hosszú, fekete hajjal mutatkozott. Persze, előfordult, hogy a hosszából vágatott kicsit, de most egy merészebb lépésre szánta el magát, és most vállig érő fazonra váltott. Még egy dögös fényképet is megosztott Instagram-oldalán, ami mellett rajongói sem tudtak szó nélkül elmenni.

"Dögös ez a haj és hozzá a smink. Szerelmes lettem!", "bombázó vagy, Anikó" - írták a kommentelők.

Néhány nappal ezelőtt még olyan képeket posztolt, ahol hosszú fürtökkel láthatták a rajongók a sztárt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#csepelmuvek #mood #autumn #red 📸: @csanyipisti 💄: @schlovicsko.katalin

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Pörgős életet él a sztár, hiszen amellett, hogy ő a Házasodna a gazda háziasszonya, az RTL Goldon vezeti az Anikó Showt is. A magánéletét és szeretteit nagyon óvja a nyilvánosságtól, kisfia, Patrik és párja, Gergő a legfontosabbak a számára.

- Házvezetőnő, műsorvezető, anyuka és társ vagyok, jó sok helyen kell helytállnom. Amikor a kisfiammal vagyok, akkor nem szervezek más programot, olyankor száz százalékig rá figyelek. Persze, a rajongóknak ilyenkor is megállok, bár ez érdekes téma, ugyanis most már sokat beszélünk arról, hogy idegenekkel nem szabad szóba állni, hozzám meg mégis odajönnek, és a nevemen szólítanak. Ez neki meg fura, de mindent átbeszélünk ilyenkor, hogy ne maradjon benne kérdés. Aztán vannak napok - például amikor egész nap forgatok -, amikor az apukája vigyáz rá. Ilyenkor tudok a munkára, magamra vagy a párkapcsolatomra koncentrálni. Sikerül szépen beosztani az időmet - nyilatkozta jelenlegi életéről a Blikknek.

Ebbe a sármos pasiba szeretett bele Nádai Anikó

Cikkünkből megtudhatod, ki rabolta el Nádai Anikó szívét.

Ezt is szeretjük