Muri Enikőnél betelt a pohár: párja, Tóth Szabi súlyát és külsejét kritizálták
Muri Enikő megelégelte, hogy párját egyre több gonosz kommentelő próbálja szétszedni. Instagram-posztjában állt ki szerelme mellett.

muri-enikoek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Muri Enikő a Nyerő Páros új évadában bizonyítja szerelmét párjával, Tóth Szabival együtt.

A zenésznek azonban úgy tűnik, hogy meggyűlt a baja a nézőkkel, hiszen a kommentelők egyre többször kritizálják a súlyát és a külsejét.

Muri Enikő párja

A Sugarloaf zenekar két tagja, Muri Enikő és Tóth Szabi három éve vannak együtt, amelyet idáig titokban tartottak. Az elmúlt napokban sok bántás és negatív komment érte az énekesnő párját a Nyerő Páros indulásával egyidejűleg. Úgy érezte, ezt már nem hagyhatja szavak nélkül.

 „Döbbenten olvasom azt, amit a marha erős fotelhuszárok írogatnak. Nem rólam, hanem a páromról, Szabiról. Nem kezdek bele abba, hogy Ő milyen ember, mert nekem tökéletes! Minden hibájával együtt szeretem Őt. És Ő is szeret engem ugyanígy. De az a fajta bántás, gyalázás, rugdosás és rosszindulat, ami dől ezekből az emberekből, arra sarkalt, hogy kiálljak Szabiért. Kiálljak értünk. Mert van egy határ, és azt hiszem, ez bőven túl lett lépve” - írta az énekesnő Instagram-posztjában.

Muri Enikő kifejtette, hogy nem érti, miért kell azon csámcsogni, hogy párja hogyan étkezik, vagy éppen hogyan néz ki. Megkérte a kommentelőket, hogy ne adjanak párkapcsolati tanácsokat, hiszen az már túllép egy bizonyos határt.

Szerinted az rendben van, hogy olyanért bántasz valakit, mert olyan, amilyen?

- Te sosem fogsz már elfogadni senkit sem, ugye? Egy velős, bántó komment után te bele tudsz nézni a tükörbe? - emelte ki az énekesnő.

Kulcsár Edina és Törőcsik Dániel

Kulcsár Edina és az Éjjel-nappal Budapest című sorozattal ismertté vált Törőcsik Dániel 2016-ban jártak egymással.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük