Muri Enikő mellvillantós miniruhában: ilyen szexi cuccban nem szoktuk látni
Muri Enikő őrülten dögös összeállításban fotózkodott az Instagramra. A Sugarloaf új klipjének forgatásán fotózták le.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Muri Enikő igazi kaméleon, ha az öltözködésről van szó. Annak idején, amikor az X-Faktor első válogatóján először szerepelt a kamerák előtt, visszafogott, barna hajú tehetségként ismerte meg az ország. 

A tévében azóta sem szokott kihívó ruhákat viselni. Általában kényelmes, sportos elegáns szettekben szoktuk látni a reggeli műsorokban vagy realitykben. 

Muri Enikő mellvillantós ruhában

Épp ezért volt még nagyobb a kontraszt, amikor kiposztolta azt a szerelést, amelyet a Sugarloaf új videóklipjének forgatásán viselt: mellvillantós miniben fotózták le.

A So La Ti Do szerzeményhez készült kisfilmben egy metálfényű, rövid fazonú ruhában énekel: a darab elöl mélyen kivágott, de nem csak a dekoltázsa teszi őrülten szexivé az összhatást, a combtőig érő szoknyahossz Muri Enikő formás lábait is kihangsúlyozza.

Az összeállításról nem csak a dögös jelző ugrik be, hatalmas, buggyos ujjaitól extravagáns megjelenést kölcsönöz a viselőjének. 

Rogán Cecília melltartó nélkül

Rogán Cecíliáról merész kép készült: melltartó nélkül pózolt a kamerának. A háromgyermekes üzletasszony a képen farmerszerelésben látható. A darabot teljesen kigombolták, így kivillan alóla a szexi dekoltázsa.

Ezt is szeretjük