Erdélyi Mónika röhögőgörcsöt kapott az adásban! Ez volt a legviccesebb emléke
Erdélyi Mónika a legviccesebb jeleneteit elevenítette fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Mónika Show az RTL Klub egyik legsikeresebb műsora volt, amely 2001-től 2010-ig futott.

A kibeszélős műsor néha kész kabaré volt, előfordult, hogy Erdélyi Mónika röhögőgörcsöt kapott, és nem tudta folytatni az adást. Nem csoda, hogy a nézők a mai napig kívülről fújják a benne elhangzott aranyköpéseket.

Ez volt a legviccesebb emléke

Erdélyi Mónika az utóbbi időben sokszor látható a FEM3 csatorna reggeli műsorában vendég műsorvezetőként, de a TV2 Kasza! című műsorának is egyik állandó vendégévé vált. Az utóbbi e heti adásában mesélt a Mónika Show legviccesebb pillanatairól is.

- Volt két barátnő, és az egyik éppen arra próbálta rávenni a másikat, hogy hagyja el azt a pasit, akivel éppen összejött, mert nem üti meg a mércét. Azt mondta neki, hogy: "Te most komolyan ezzel a pasival akarsz összejönni? Hát ennek se íze, se bűze. Ja, bocs, bűze azért van" - mesélte.

Kasza Tibi azt mondta, a Mónika Show-ban hangzott el az abszolút kedvence, amikor valaki azt próbálta meg elmondani, mennyire ideges.

- Igen. Hogy mondják? Biztos, hogy ti is tudjátok? Milyen állapotban vagyok? - kérdezte a közönséget Erdélyi Mónika.

- Idegállapotban vagyok, Mónika - vágta rá rögtön a közönség.

Az is elárulta, az ő kibeszélőshow-jában nem volt ritka, hogy az egyik lekevert egyet a másiknak, ez is okozott emlékezetes pillanatokat.

- Akkorát sikerült, hogy konkrétan repült a foga az ürgének - Isten bizony -, és ott landolt a szőnyegen. Ránéz, azt mondja: mindegy, Mónika, azt már úgyis ki akartam húzatni - idézte fel az esetet.

- Egyszer bejött az apuka és a lánya, és elmondta, minden vágya, hogy a lányából fotómodell legyen. Összeakadt szegénynek a nyelve az idegességtől, és azt mondta: "Mónika, a lányom csak arra vágyik, hogy fotelmodell lehessen belőle" - zárta a sort egy vicces nyelvbotlással.

Fotó: SuperTV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük