A mi kis falunk Matyijaként ismertük meg - Felismered új filmjében Molnár Áront?
Molnár Áron játssza a főszerepet az októberben a mozikba kerülő Toxikoma című filmben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub augusztus elején jelentette be, hogy idén ősszel az ötödik évaddal folytatódik A mi kis falunk. A 2017 februárjában bemutatott első évad után a sorozat nézettsége és népszerűsége egyre csak nőtt, a nézők nagyon örülnek, hogy érkezik az új évad. 

Az előző évad Erika terhességi tesztjével ért véget, ősszel pedig kiderül az eredmény is. Folytatódik Viki, Zsolt és Nelli szerelmi háromszöge, Laci és Ildikó pedig azon ügyködnek, hogy elválhassanak, de nem várt akadályokba ütköznek. A közmunkások lehet, hogy végre valóra váltják az álmaikat, a pajkaszegiek életét pedig egy titokzatos hölgy felbukkanása is izgalmassá teszi a következő évadban.

Molnár Áron a Toxikómában

A pajkaszegi közmunkástrió legfiatalabb tagja, Matyi népszerű figura volt, de az őt alakító színész, Molnár Áron idén januárban bejelentette, hogy kiszáll a sorozatból. Mivel békében vált el a sorozat készítőitől, nincs kizárva, hogy a negyedik évad után is fel-felbukkan. 

A mi kis falunk közönségtalálkozóján 2019 márciusában Ripli Zsuzsival.
A mi kis falunk közönségtalálkozóján 2019 márciusában Ripli Zsuzsival.
Fotó: Facebook/A mi kis falunk

- Nagyon-nagyon hálás vagyok A mi kis falunk elmúlt négy évének, nagyon sok jó embert és nagyon klassz stábot ismertem meg, és nem mellesleg a sorozatnak köszönhetem, hogy létre tudtam hozni a saját zenei projektemet, a noÁrt - mondta a Fókuszban

Döntésében több minden közrejátszott, így például az is, hogy úgy érezte, a hónapokig tartó hosszú forgatási napok mellett már nem jut elég ideje másik szívügyére, a noÁr-projektre, továbbá az, hogy úgy érezte, a karakter nem fejlődik. A távozással több ideje jut más filmes projektekre is. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az elmúlt években láthattuk az X - A rendszerből törölve, a BÚÉK, a Seveled és a Nino bárkája című alkotásokban, és főszerepet játszott az Egy másik életben című játékfilmben. Szerepet kapott az RTL Klub áprilisban debütált thrillersorozatában, a Mellékhatásban, és ő kapta a főszerepet az októberben a mozikba kerülő Toxikomában.

molnar-aron-toxikoma

A Kincsem és a Valami Amerika-trilógia rendezőjének, Herendi Gábornak a legújabb filmje Szabó Győző azonos című drogvallomás-bestsellerének legkeményebb, a szerző-színész életének sorsfordító időszakát viszi vászonra. A film a drogos alfa-hím és egy istent játszó pszichiáter egymásnak feszülését mutatja be.

Szabó Győzőt Molnár Áron, míg Csernus doktort Bányai Kelemen Barna, Kaszás Attila-díjas színész alakítja. Éva nővért, a női főszereplőt Török-Illyés Orsolya formálja meg. Ha a járványhelyzet engedi, a film október 22-től már a mozikba kerül.

A Toxikoma című könyv egy vidékről a fővárosba felkerült fiatalember életének legnehezebb éveit eleveníti fel, egy hosszú évekig tartó drogos zuhanást. Győző, aki Budapestre kerülve volt pincér, grafikus, játékkészítő - és bár színészetet nem tanult -, belecsöppen a színészvilág forgatagába is. Bekerül egy vad, végtelennek tűnő heroinspirálba, melynek végén minden szétesik körülötte, család, munka, jövő, de végül - ha nem is önszántából - elvonókúrára megy. Itt találkozik az ismert pszichiáterrel, Csernus doktorral. A film döntően a két domináns férfi között a pszichiátrián zajló egoharcot mutatja be.

Szabó Győző lánya

A mi kis falunk Stokija három gyermek boldog édesapja. Rezes Judit színésznő két fiúval ajándékozta meg: Misi 2010 novemberében született, Gazsi pedig 2019 márciusában látta meg a napvilágot. Elsőszülött gyermeke, a volt feleségétől született lánya már felnőtt. Bori 23 éves, és az édesapja vállalkozásában dolgozik, ő intézi az étterme ügyeit, így sokat látják egymást.

Ezt is szeretjük