A mi kis falunk Bakija megmutatta gyönyörű családját - Kerekes József 58. szülinapján fotózkodtak
Kerekes Józsefet felesége, kislánya és kisfia tortával köszöntötte fel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

58 éves lett Kerekes József, akit a tévénézők napjainkban A mi kis falunk című sorozat Bakijaként  illetve RTL Klub műsorán futó Segítség! Itthon vagyok! fikciós karantén sorozatban láthatnak a képernyőn. 

A színész arc nélkül, a hangjával is hatalmas népszerűségre tett szert: ő Jim Carrey, Will Ferrell, és Dan Aykroyd magyar hangja. Ő szólaltatja meg magyarul például Garfieldot, A Shrekben Szamarat, A Family Guy sorozatban Peter Griffint, A Madagaszkár pingvinjeiben Kowalskit, a Trónok harcában Varyst, a Gyűrűk Urában Samut. 

Kerekes József családja

Az 1962. május 19-án született színészt családja tortával köszöntötte fel, erről a Facebook-oldalán fotót is posztolt. A felvételen második feleségével és két kisgyerekükkel látható. 

Petrával több mint 15 éve vannak együtt, a színésznővel a színházban ismerkedtek meg, és szerettek egymásba. Luca lányuk 2010-ben, Ábel fiuk 2013-ban született. A két kicsit a színész első házasságában született, mára felnőtt lányai, Fanni és Nóri édestestvérükként szeretik. 

Kerekes József és felesége 2011 augusztusában 11 hónapos kislányukkal a Reggeli című műsorban.
Kerekes József és felesége 2011 augusztusában 11 hónapos kislányukkal a Reggeli című műsorban.
Fotó: RTL Klub

A kislány Földessy Margit színiiskolájába jár, aki szívesen venné, ha Ábel is csatlakozna a nővéréhez. A színész ugyanakkor nem erőlteti, hogy gyerekeik kövessék a szüleiket a színészi pályán. Ha azt látná rajtuk, hogy nem tehetségesek, közölné velük. 

A mi kis falunk sztárja, Molnár Áron

A sorozatban Molnár Áron egy kelekótya, a kocsmát gyakran látogató közmunkást alakít. A törött szemüveges Matyi esetlen, de végtelenül szerethető figura, sokak kedvence. A 32 éves színész a valóságban igazi sármőr.

Ezt is szeretjük