Botox után szájfeltöltés: Molnár Anikó friss fotójára kapott hideget-meleget
Molnár Anikó feltöltette az ajkát, ami egyeseknek tetszik, míg mások szerint rossz döntés volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó hosszú éveken át küzdött a pluszkilókkal, mire kiderült, hogy inzulinrezisztenciája miatt nem tud tartósan lefogyni. Betegségét figyelembe véve és ahhoz alkalmazkodva aztán tavaly év elejére 27 kilót sikerült fogynia. 

A látványos átalakulás után kés alá is feküdt, most pedig a teste után az arcán is végeztetett plasztikai beavatkozást. 

Molnár Anikó szájfeltöltése

Miután az egykori nagy Ő 105 kilóról 78 kilogrammra fogyott, a mellei elveszítették a rugalmasságukat, ezért plasztikai sebészhez fordult mellfelvarrásra, illetve implantátumcserére. 2019 júniusában nem titkolta, hogy a beavatkozást megelőzően három mellplasztikája volt. 

A 2020. szeptember 18-án 45. születésnapját ünneplő sztár az Instagram-oldalán azt írta, úgy döntött, minden olyan dolgot megcsinál, amiről eddig csak ábrándozott, és amiket eddig halogatott.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A szeptember az én hónapom. Két hét múlva 45 éves leszek. Ezért úgy döntöttem, minden olyan dolgot megcsinálok, amiről eddig csak ábrándoztam, amiket eddig halogattam. A mai nap az első ilyen nap. Soha nem csináltam titkot abból, hogy a homlokomat botoxoltattam már néhányszor, más beavatkozás az arcomon nem történt. Eddig. A drasztikus plasztikai beavatkozásokat mindig ketültem, ezután sem tervezek semmi ilyesmit, viszont a hialuronsavas szájkorrigálással mindig is kacérkodtam, csak féltem tőle. Féltem a fajdalomtól, a végeredménytől. Viszont amikor megláttam itt az instán néhány előtte-utána képet lányok szájáról, úgy döntöttem, kipróbálom én is. És most itt vagyok. És izgulok. De tudom, hogy az eredmény csodás lesz. Izgulok, szorítsatok! Csodás napot!!! 😍😘🥰

molnaraniko (@molnaraniko11) által megosztott bejegyzés,

"Soha nem csináltam titkot abból, hogy a homlokomat botoxoltattam már néhányszor, más beavatkozás az arcomon nem történt. Eddig. A drasztikus plasztikai beavatkozásokat mindig kerültem, ezután sem tervezek semmi ilyesmit, viszont a hialuronsavas szájkorrigálással mindig is kacérkodtam, csak féltem tőle. Féltem a fajdalomtól, a végeredménytől. Viszont amikor megláttam itt az instán néhány előtte-utána képet lányok szájáról, úgy döntöttem, kipróbálom én is” - vallotta be szombaton.

A cikk az ajánló után folytatódik

Másnap az eredményt is megmutatta a közösségi oldalán, amivel felemás sikert aratott. Volt, aki azt írta, szép és szexi, míg egyesek szerint borzalmas, nagyon művi, természetes valójában jobban nézett ki. 

"Kimondottan jól áll, de kíváncsi leszek, mikor nagymama leszel, mennyire lesz ez ízléses és előnyös!?"

"Kifejezetten jól áll, csak nagyobb ne legyen. Ez meg a szolidan szexi kategória."

"Szerintem is jobb volt, a beavatkozás előtt. Így kicsit olyan sz#p#s szája lett, mint Kelemen Annának. Nem is értem, hogy miért vágyik az ember, hogy mű legyen..."

"Egyenesen csúnya! Miért kellett a szép száját elmaskarázni???"

"Senkinek nem áll jól a feltöltött száj, maximum csak azon dob, akinek nagyon nagyon penge szája volt, egy csík, na, nekik tényleg előnyös!"

Magyar sztárok, akik bevallottan plasztikáztatták az arcukat

A hazai sztárhölgyek között is akadnak szép számmal olyanok, akik valamilyen arcszépészeti beavatkozáson estek át. Képes összeállításunkban megnézheted azokat, akik nem titkolják, plasztikáztattak valamit az arcukon.

Ezt is szeretjük