Ő a 2022-es Miss Balaton: a 25 éves, barna hajú szépséget, Csupor Olíviát koronázták meg

Csupor Olívia fejére került a korona a 2022-es Miss Balaton balatonfüredi döntőjében.

Miss Balaton 2022
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Csupor Olívia fejére került a korona a 2022-es Miss Balaton balatonfüredi döntőjében, első udvarhölgynek Németh Vivient, második udvarhölgynek Czepek Katát választotta a zsűri.

A pandémia miatt az elmúlt két évben nem tartottak királynőválasztást a Balatonon. Balogh Eleni, a verseny legutóbbi, 2019-es győztese három éven át viselte a Miss Balaton címet.

Miss Balaton 2022

- Nem hiszem el, hogy ez megtörtént, nagyon nehéz most megszólalni. Egy ilyen cím nagy felelősséggel jár, így kicsit féltem is ettől a pillanattól. Nagyon boldog vagyok, de tudom, hogy nem lesz könnyű ezen az úton. Ha tehetném, mindegyik lánnyal megosztanám a koronát - árulta el a győzelme után Csupor Olívia.

A 25 éves, budapesti lányt óriási ováció közepette választották az idei királynővé, többek között két ikertestvére szurkolt neki a nézőtér soraiban. A Miss Balaton új királynője egy csodaszép autóval és egy médiamenedzsment-szerződéssel lett gazdagabb. Sőt, ősszel egészen Mexikóig, Tulumba repülhet majd a Miss Balaton 2023-as naptárjának fotózására, ahol a verseny korábbi felfedezettjei és győztesei körében fejlődhet tovább szakmailag.

miss-balaton-zsuri
Fotó: Miss Balaton

A zsűriben a 2007-es Miss Balaton, dr. Finta Eszter Klára, Kassai Fibi sminkmester, Gecse Norbert üzletember, valamint Ajkai Dávid és Nánási Pál fotográfusok foglaltak helyet. 

- Nehéz dolgunk volt, nehezen kapcsoltam szét a fotós- és a hétköznapiember-énemet. Végül nagyon jó eredmény született, nagyon elégedett vagyok - mondta el Nánási Pál.

Képes összeállításunkban megnézheted a 2022-es Miss Balaton szépségkirálynőjét és az udvarhölgyeit is.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük