Titkos esküvő A mi kis falunkban - Lebuktak, hiába akartak szűk körben egybekelni
Egy esküvői kalamajkával folytatódik A mi kis falunk negyedik évada.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2019. január 11-én 20:00-kor folytatódik A mi kis falunk negyedik évada. Az RTL Klub nagy sikerű sorozatának új évadából 2019. augusztus 31-én láthattuk az első részeket.

A csatorna akkor csak öt epizódot adott le, mert szeptember 5-étől szombat esténként az X-Faktor került adásba. 

Laci és Ildikó titkos esküvője

Pajkaszeg lakóinak fordulatokban gazdag élete ismét tartogat majd meglepetéseket. Rögtön az első epizódban egy esküvő borzolja majd fel a kedélyeket. 

A mi kis falunk legfrissebb előzeteséből kiderül, hogy Laci (Bánki Gergely) és Ildikó, Erika unokatestvére (Erdélyi Tímea) titkos esküvőre készülnek, amelyen a tervek szerint csak két tanú, Erika (Lovas Rozi) és Gyuri (Lengyel Tamás) venne részt. Egy kicsi faluban azonban semmi sem maradhat titokban, az anyakönyvvezető szobájába Laci édesanyja, Kati (Udvaros Dorottya) és annak testvére, Füleki polgármester (Csuja Imre) is betoppan. 

Ezzel még nem ér véget a kalamajka, Ildikó exe, Norbi (Gömöri András Máté) is megjelenik Pajkaszegen.

A polgármesteri címért ismét kemény harc folyik. A falu szépséges hölgyeinek mindennapjait Zsolt, az új lakó jelenléte kavarja fel. Kati két férfi között találja majd magát. Stokinak a traffipaxszal gyűlik meg a baja. Egy jósnő és egy sztár is érkezik Pajakszegre, és egy kérdéses lottónyeremény híre sem hagyja hidegen a kis közösséget.

A mi kis falunk Zömbiknéje valójában ilyen szép

Tóth Enikő A mi kis falunk című sorozatban Pajkaszeg egyik öregasszonyát, Zömbiknét alakítja. A színésznő a civil életben mosolygós és hatvanévesen is gyönyörű nő.   

Ezt is szeretjük