Ő Ripli Zsuzsi párja - A mi kis falunk bombázója filmbe illő módon ismerte meg
Ripli Zsuzsi kapcsolata döcögősen indult.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mi kis falunk dögös sztárja, a szexi fitneszest, Dórit alakító Ripli Zsuzsi és vőlegénye, a svéd származású Soltész Tiberius kapcsolata nagyon döcögősen indult.

Nyolc év kellett ahhoz, hogy barátságból szerelem szövődjön közöttük, de  miután rádöbbentek, hogy jóval többet éreznek egymás iránt, már nem sokat teketóriáztak: azonnal összeköltöztek, majd fél év után, 2017 szeptemberében, egy kubai nyaralás alkalmával a sármos férfi megkérte a színésznő kezét, aki azonnal igent mondott.

Ripli Zsuzsi - akit 2004-ben az év playmate-jének választottak - és Tiberiusz egy Milánóból hazaérkező repülőgépen ismerkedett meg egymással még 2010-ben, azonban az élet különös módon messzire sodorta őket egymástól. Évek múlva találkoztak újra, azóta pedig elválaszthatatlanok.

szoveg-ok
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Nagyjából kilenc évvel ezelőtt találkoztunk, beszélgettünk, de akkor abbamaradt a történet. Milánóból jöttünk haza mind a ketten ugyanazzal a géppel. Ő a mögöttem lévő sorban ült, mellette ültek, viszont mellettem tejesen üresek voltak a székek. Megkérdezte, hogy átülhet-e hozzám. Végigbeszélgettük az utat, olyannyira, hogy fent felejtette a gépen a laptopját - árulta el a színésznő mosolyogva az RTL Klub Reggeli műsorában.

Ripli Zsuzsi és az üzletember közös taxival indultak haza a reptérről, az autóban elbúcsúztak egymástól, de megegyeztek abban, hogy a Facebookon keresik majd egymást. Ennek ellenére évek teltek el, amíg újra összefutottak.

- Azt mondta, nem kell a számom, majd megkeres Facebookon. Azt tudni kell, hogy annak idején a közösségi oldalam még Amerikában lett installálva, ugyanis kint is éltem Amerikában egy másfél évet, a kereső ilyenkor más embereket, más területet dob fel. Az övé pedig svéd, és az istenért sem talált meg sehol.

Nyolc év után találkoztunk újra, amikor kiderült, hogy egy edzőterembe járunk.

- Otthagyott nekem egy üzenetet a telefonszámával, hogy hívjam fel. De ezt az üzenetet is egy évvel ezelőtt találták meg a rendszerben, amikor már együtt mentünk oda - árulta el a színésznő.

A mi kis falunk papja dögös fotókon

A mi kis falunk egyik epizódjában nem kis bonyodalmat okozott Pajkaszeg jóképű papja számára, hogy mielőtt a reverendát és az önmegtartóztató életet választotta volna, pénzkereseti céllal elvállalt egy katalógusfotózást, a felvételek pedig bekerültek egy ingyenes ruházati katalógusba, melyet a postásnőnek a településen is ki kellett hordania.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük