Mészáros Árpád Zsolt új párja egy gyönyörű zenész - Krisztát egy fellépésen ismerte meg
Mészáros Árpád Zsolt pár hónap után össze is költözött új párjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mészáros Árpád Zsolt tavaly november végén állt először nyilvánosság elé új párjával. A színész arról is beszélt, hogy nehéz időszak volt az életében, amikor be kellett látnia, hogy legkisebb gyermeke édesanyjával, akit 2018 decemberében még feleségül akart venni, már nem működik a kapcsolatuk.

2019 novemberében a Story magazinban azért szerepelt Krisztával, mert nem szerette volna új párját rejtegetni, sem azt, hogy a nőről pletykáljanak. 

Így ismerte meg szerelmét

A 45 éves sztár most a Ripostnak azt mesélte, pár hónap után össze is költöztek szerelmével, akivel tökéletes köztük az összhang, együtt is tudnak dolgozni, a választottja ugyanis zenész. A zenének köszönheti azt is, hogy megismerkedtek. 

meszaros-arpad-zsolt
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- Egy fellépésre hívtak vendégként, ő pedig a zenekar tagja volt. Elkezdtünk a szakmáról beszélgetni, nem tagadom, először csak barátok voltunk, később mélyültek el az érzéseink - árulta el MÁZS a napilapnak. 

Mészáros Árpád Zsolt azt mondta, úgy érzi, megtalálta élete párját, és Kriszta nemcsak a szerelme, hanem a múzsája is. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Csodálatos érzés, hogy Krisztával együtt is tudunk dolgozni, nekem ebben még nem volt részem. Úgy érzem, végre megtaláltam a múzsámat, azt a nőt, aki maximálisan inspirál. Egy színésznek ez nagyon fontos. Otthon előfordul, hogy két csók között dudorászunk egy dallamot, együtt zenélünk.

Rácz Jenő szerelme, Dóri

Rácz Jenőre 2019 tavaszán, A Konyhafőnök 6. évadának forgatása alatt rátalált a szerelem az egyik versenyző, Gyuricza Dóri személyében. Elmondása szerint megtalálta benne, akit régóta keresett. A szerelmesek idén januárban Mexikóba menekültek a tél elől. A csodás tájakról és egzotikus ételekről kitett képeik mellett a rajongók tetszését leginkább a csinos Dóri bikinis fotói ragadták meg.

Ezt is szeretjük