Mészáros Árpád Zsolt bemutatta fiatal szerelmét - A gyönyörű Krisztával címlapon szerepel
Mészáros Árpád Zsolt először állt nagy nyilvánosság elé az új szerelmével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Januárban még arról szóltak a hírek, hogy Mészáros Árpád Zsolt 2018 decemberében két tanúval titkos esküvőt szervezett legkisebb gyermeke édesanyjával, de Brigi arra kérte, várjanak inkább, és tartsanak nagy lakodalmat. A lagzira végül nem került sor, idén augusztusban kiderült, hogy a pár a télen úgy döntött, különválnak. A színész szíve azóta újra foglalt, szerelmét pedig nem szeretné rejtegetni, sem azt, hogy a rossznyelvek kikezdjék. 

Mészáros Árpád Zsolt a Story magazinnak mesélt arról, hogy nehéz időszak volt az életében, amikor be kellett látnia, hogy legkisebb gyermeke édesanyjával már nem működik a kapcsolatuk. 

- Sokan kérdezgették, miért vagyok ilyen szomorú, és én akkor is képtelen voltam boldogságot hazudni. Nem tudtam boldogan hazamenni, és örülni a családnak, mert nem volt olyan a hangulat. A volt párommal lezártuk a közös életünket, amiben azért voltak gyönyörű pillanatok, és született egy csodálatos gyümölcse, a kisfiunk, és azt is megígértem neki, többé nem beszélek róla - mondta a hetilapnak. 

meszaros-arpad-zsolt
Fotó: Facebook/Mészáros Árpád Zsolt

A 45 éves sztár 2014-ben szeretett bele Brigibe, kisfiuk, Árpika 2015-ben jött a világra. A színésznek előző kapcsolataiból született már három gyermeke: legidősebb fia, Bendegúz 23 éves, menyasszonya van. Későbbi élettársa két gyermekkel ajándékozta meg, Rózsa 2006-ban, Merse 2011-ben látta meg a napvilágot. 2013 tavaszán különváltak, de a gyerekek édesanyjával a mai napig kiváló a kapcsolata. 

Az Operettszínház sztárjának új párja jól beilleszkedett a mozaikcsaládba. Mészáros Árpád Zsolt a kedveséről annyit árult el, hogy egy fellépésen ismerkedtek meg és először csak barátok voltak, az érzéseik később alakultak át szerelemmé. Többet nem kívánt mondani, mert védeni szeretné. 

- Szükségem van egy múzsára, nélküle a színpadon sem tudnék kiteljesedni. Krisztát védeni szeretném, nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, és nem akarom, hogy bárki a szájára vegye - mondta a magazinnak, amely kivételesen fotókat készíthetett a szerelmesekről. 

Kerényi Miklós Máté párja

Kerényi Miklós Máté és a Budapesti Operettszínház fiatal üdvöskéje, Kardffy Aisha több mint egy év alakot egy párt. A mindössze húszéves színésznő nemcsak tehetséges, de gyönyörű is. 

Ezt is szeretjük