Ő Mészáros Árpád Zsolt és 16 évvel fiatalabb párja: a korkülönbség miatt sokan megszólták őket
Mészáros Árpád Zsolt és Krisztina két éve alkot egy párt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két esztendő telt el azóta, hogy Mészáros Árpád Zsolt és kedvese, Krisztina először találkoztak egy koncerten. Az első perctől kezdve megvolt a kölcsönös szimpátia közöttük, végül az eseményről egymás telefonszámával a zsebükben távoztak.

Ám szerelmük csak nagyon lassú léptekben bontakozott ki. Mindketten félve kezdtek egy új kapcsolatba, ezért hónapokig kizárólag telefonon keresztül kommunikáltak.

Mészáros Árpád Zsolt és 16 évvel fiatalabb menyasszonya

Végül a színész tette meg az első lépést. Áthívta magához kiszemeltjét, aki egyetlen feltétellel ment bele a személyes találkába: ha MÁZS aláír egy negyvenéves hűségnyilatkozatot.

mázs-párja-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Bennem azért motoszkált, hogy ő mégiscsak Mészáros Árpád Zsolt, lehet, hogy minden városban van nője. Én ilyeneket gondoltam, ő meg egyébként valószínűleg lelkileg nem volt még olyan állapotban. Ezért kellett nekünk ennyi idő, amíg nyitottunk egymás felé - árulta el a barna szépség a Tények Plusznak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A kezdeti lassú tempót a villámgyorsaság váltotta fel. Kisvártatva összebútoroztak, és az eljegyzésre sem kellett sokat várni. A musicalsztár először 2020 tavaszán húzott gyűrűt szerelme ujjára, majd augusztusban ismét fél térdre ereszkedett előtte, miután júliusi esküvőjüket el kellett halasztaniuk a koronavírus-járvány miatt.

mázs-párja-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Bár a szerelmesek élete nem is lehetne boldogabb, azért túl kellett jutniuk néhány akadályon. Például sokan bántották őket a köztük lévő 16 év korkülönbség miatt.

- Igazából mindenkinek megvan a véleménye, mindenki okosabb a másiknál, mindenki párkapcsolati tanácsadó. Olyanokat mondanak, hogy "ó, hát ennek már ez a negyedik asszonya, biztos lesz ötödik is". Ezekre nyilván nem adok, mert én élek vele, én tudom, hogy milyen - ecsetelte Krisztina.

Détár Enikő és 10 évvel fiatalabb párja

Détár Enikő civil szerelmét, az angoltanárként dolgozó Pétert 2014-ben ismerhették meg a TV2 Édes Élet című műsor nézői, ekkor szerepeltek először együtt. Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyire összeillenek.

Ezt is szeretjük