Mészáros Árpád Zsolt párja a 9. hónapban van: a 16 évvel fiatalabb Kriszta ilyen szép kismama

Mészáros Árpád Zsolt és Kriszta Valentin-napra várják a színész ötödik gyermekét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mészáros Árpád Zsolt 2022 novemberében jelentette be a közösségi oldalain, hogy párja első közös gyermeküket hordja a szíve alatt. A 16 évvel fiatalabb Krisztával negyven évre szóló "szerződést” kötöttek, amelyben nem csak azt fogadták meg, hogy a következő négy évtizedben együtt lesznek, az énekesnő akkor árulta el, minden vágya, hogy édesanya lehessen.

Rögös út vezetett Kriszta álmának megvalósulásáig. Méhnyakrákműtétje után az orvosok közölték vele, nem lehet gyermeke. 

Mészáros Árpád Zsolt párja babapocakkal

Ennek ellenére nem adták fel, alternatív módszerekkel próbálkoztak, szerintük a hit ereje is segített abban, hogy végül megfogant a gyermekük. Kriszta a kilencedik hónapban jár, a Fókusz kameráinak megmutatta, milyen szép kismama kerekedő babapocakkal.

mázs
Fotó: RTL/Fókusz

MÁZS negyedik komoly kapcsolatában várja ötödik gyermekének születését. Párjával azt is az égiek jelének tekintik, hogy a baba érkezése milyen napra várható.

- Nekem annál nagyobb bizonyíték nem kell arra, hogy ő a szerelmünk gyümölcse, hogy Valentin-napra vagyunk kiírva. Számomra teljesen természetfeletti, ahogy ő megfogant, a körülmények, és hogy mennyi mindenen vagyunk túl - ecsetelte Kriszta.

Kulcsár Edina babapocakos címlapja

Kulcsár Edina a Story magazin címlapján mutatta meg, milyen nagyot nőtt azóta a babapocakja. Csillogós, testhezálló ruhában készült róla fotósorozat.

Ezt is szeretjük