Kulcsár Edina babapocakja nagyot nőtt: testhezálló ruhában fotózták a címlapra
Kulcsár Edina sugárzóan szép kismama csillogós, feszülős ruhában a magazinborítón.

kulcsár-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Közel egy éve, hogy Kulcsár Edina és G.w.M. bejelentették, egy párt alkotnak. Egy esztendő leforgása alatt elkezdték letenni új, közös életük alapjait: 2022 decemberében eljegyezték egymást, már javában tervezik a világra szóló lakodalmukat, és tavaszra várják közös gyermeküket.

Noha mindketten aktívak a közösségi médiában, a kismamáról egész alakos képet nem sűrűn oszt meg egyikük sem. Utoljára november közepén láthattunk, ahogy a rapper puszit nyomott kedvese hasára.

Kulcsár Edina babapocakos címlapja

Két hónap elteltével a Story magazin címlapján mutatták meg, milyen nagyot nőtt azóta a babapocakja. Csillogós, testhezálló ruhában készült róla fotósorozat.

A lapnak elárulták, nem bánják, hogy az életük nem a klasszikus forgatókönyv szerint alakult, azaz hogy előbb jött a baba, mint a házasság.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Próbáltuk, de nekünk valahogy nem sikerül lépésről lépésre haladni, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. A babánk nem váratott magára, de ha utat tör egy élet, akkor annak jönnie kell. Ő egy újabb csoda az életemben, és természetesen felülír mindent. Tudatosan építem a köteléket a testvéreivel, akik, ha jönnek, az első dolguk Edina hasát megpuszilni. És hát meglátjuk, mit ad nekünk még a Jóisten - ecsetelte a lapnak G.w.M.

kulcsár
Fotó: TV2/Párharc

Kulcsár Edina mindehhez hozzátette, úgy érzi, születendő kislányuk lesz a kapocs mozaikcsaládjukban, és gyógyír azokra a napokra, amikor előző házasságából született gyermekei távol vannak tőle.

- Ő lesz az, akinek sohasem kell elmennie tőlünk, ahogy a testvéreinek bizonyos időközönként.

A jövőről is beszéltek. Nagy családról álmodnak, és a több száz fős esküvőjük után azt tervezik, egy óriási birtokot vásárolnak, ahol együtt élhet az egész família.

Kulcsár Edina édesanyja

A kommentelők is ámultak Kulcsár Edina édesanyján, szerintük szenzációsan néz ki. Volt, aki szerint inkább nézik a sztár barátnőjének vagy testvérének, mint az édesanyjának, és sokak szerint nem is negyvenesnek tűnik, ahogy az influenszer írta, hanem harmincasnak.

Cover-fotó: TV2/Párharc

Ezt is szeretjük