Szuperszexi fotókon pózol a Barátok közt Julija: szétrobban rajta a bőrruha
A sorozatban nem ezt szoktuk meg tőle.

merai-kata-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Barátok közt Julijaként Mérai Katától megszoktuk a szolid, kedves külsőt, ám friss Instagram-posztjai inkább a dögös természetéről árulkodnak. Elképesztően szexi bőrruhába bújt a Hadart Színház Őrületek tornya című darabjának kedvéért.

A Barátok közt keményen dolgozó, olykor pulcsis, olykor kosztümös háziasszonykája most visszatért a színházi önmagához, és végzet asszonyaként szűk bőrruhában tetszeleg. Vörös rúzsos ajkakkal igencsak vérforralóan mutat friss fotóin.

Itt bőrruciban, ott mackóban 

Mérai Kata nem veti meg a szexi ruhákat, és olykor az erős sminket sem, de mi épp azért imádjuk nézegetni az Insta-fotóit, mert elképesztően változatos, ráadásul tipikus természetes szépség, aki magabiztosan pózol smink nélkül, mackópulcsiban is. Katával tavaly készült interjúnkban ő maga nyilatkozta, hogy még csak nyomaiban sem olyan, mint a Barátok közt Julikája. Nos, fotóin ez valóban meglátszik. Nézd meg, mennyire dögös és csodaszép még mackópulcsiban is!

Fotók: Instagram/Mérai Kata hivatalos oldala.

"Nyomaiban sem vagyok olyan, mint Juli"

Mérai Katalinnal közel egyórás interjút készítettünk: számtalan olyan érdekességet árult el magáról, amiről eddig nem mesélt. Őszintén vallott a magánéletéről, a közelmúltban kirobbant zaklatási botrányokról, de szóba került főzési mániája és ritkán látott férje is. 

Ezt is szeretjük