Megyeri Csilla terhességi tesztet csinált a Nyerő Párosban: kislányt szeretnének párjával

Megyeri Csilla a gyanús tünetek miatt terhességi tesztet csinált a Nyerő Páros villában.

Megyeri Csilla terhességi tesztje
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megyeri Csilla terhességi tesztet csinált a villában, ez derül ki a Nyerő Páros egyik kimaradt jelenetéből. 

Az influenszer Hódi Pamelával vonult félre, az ő véleményét kérte ki, miután elmondta neki, miért gyanakszik arra, hogy állapotos lehet. 

Megyeri Csilla terhességi tesztje

Megyeri Csilla és párja, Zsolti a második játéknapon árulták el egy kérdezz-felelek játék során, hogy nagyon szeretnének már kisbabát, de előbb a kis garzonlakásból egy nagyobb otthonba szeretnének költözni. Ezért dolgoznak keményen, a műsorba is részben ezért jöttek, a nyereményt erre fordítanák. 

Megyeri Csilla bevallotta Pamelának, neki gyanús, hogy állandóan pisilni kell járnia, érzékenyebb lett, volt, amin el is sírta magát, emellett a menzesze is késik két napja. A kétgyerekes anya azt javasolta neki, mindenképp csináljon terhességi tesztet, segít neki. Amíg az eredményre vártak, Csilla elárulta, hogy kislányt szeretne, ahogy a párja, Zsolti is. A teszt azonban végül azt az eredményt mutatta, hogy nem terhes, ami miatt Megyeri Csilla csalódott volt. 

Megyeri Csilla smink nélkül

Megyeri Csilla is azon nők közé tartozik, akik a nagy nyilvánosság előtt mindig nagyon odafigyelnek a megjelenésükre. Munka van azonban abban, hogy így néz ki, és azt sem tagadja, hogy a hétköznapokon ugyanolyan szépségápolási problémákkal küzd, mint mások. Például májfoltokkal, amiket szakember segítségével igyekszik halványítani. 

Smink nélkül fel sem ismerni Megyeri Csillát - Így néz ki a valódi arca

Megyeri Csilla vállalja smink nélküli arcát is.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük