Megyeri Csilla szerint Baukó Éva nem normális: ezért akadt ki rá teljesen

Megyeri Csilla az IstenEst vendégeként kemény kritikával illette az egykori Való Világ-szereplőt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megyeri Csilla volt az egyik vendég a héten Istenes Bence YouTube-műsorában. Az IstenEst negyedik évadának harmadik része azzal kezdődött, hogy mindenki elmondta, épp mi van vele.

Az influenszer esetében egyből a Nyerő Párosra terelődött a szó. Mivel az adást még azelőtt vették fel, hogy a finálét leadta volna az RTL Klub, egyből kitért rá, mennyire bosszantja az, hogy sokan már előre tudni vélték, ő és kedvese, Zsolti lesznek a győztesek.

Megyeri Csilla Baukó Éváról

Azért sejtették sokan a játék végkimenetelét, mert azt a Való Világ egykori szereplője, Baukó Éva elárulta a közösségi oldalán. Nem először csinált ilyet, az előző szezon sorrendjét is közzétette.

Megyeri Csilla és Zsolti lettek végül a 2022-es Nyerő Páros győztesei.
Megyeri Csilla és Zsolti lettek végül a 2022-es Nyerő Páros győztesei.
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Nem normális szerencsétlen nő - fakadt ki rá Megyeri Csilla. 

Baukó Éva reakciója sem maradt el. Hosszú Facebook-posztban osztotta ki a hírességet, amelyben többek között azt hozta fel, nagyképű lett azóta, hogy kedvesével megnyerték a Nyerő Párost.

megyeri
Fotó: YouTube/IstenEst

Baukó Éva bejegyzését ide kattintva tudod elolvasni.

Megyeri Csilla Istenes Bencénél arról is beszélt, hogyan élték meg kedvesével a műsort. Elárulta, a forgatás elég kemény volt: minden reggel fél nyolckor ébresztették őket, majd a kamera a hajnali órákig forgott. Mindezek ellenére jó emlékeket vittek haza Zsoltival.

- A párkapcsolatunkra Zsoltival nagyon jó hatással volt. Mi a hétköznapokban nagyon kevés időt töltünk együtt. A minőségi idő nagyjából a hétvégékre redukálódott le, vagy még arra se. A Nyerő Párosban tök jó dolgokat váltottunk ki egymásból.

Megyeri Csilla diplomája

Megyeri Csillának, mint minden hírességnek, így neki is szembe kell néznie az ismertség árnyoldalaival is: az előítéletekkel és negatív kommentekkel. Állítása szerint például azt sem nézik ki sokan belőle, hogy iskolázott. Ám ő rácáfol erre.

Meglepődsz, Megyeri Csilla miből diplomázott: leszámolt az előítéletekkel

Megyeri Csilla elárulta, hogy mindig is jó tanuló volt, még az évfolyam legjobbjának is megválasztották egyszer.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük