Megasztár-dráma! Nem kellett a közönségnek a tehetséges fiúbanda
A Lifejune tagjai hiába tehetséges zenészek, a közönség a Fivéreket juttatta tovább.

A Megasztár 5 felhívására minden eddiginél több versenyző jelentkezett, így a zsűrinek igazán nincs könnyű dolga.

A játék során az önjelölt énekesek mellett igazi tehetségek is feltűntek, közéjük tartoznak a Lifejune zenekar tagjai is, akik fiatalos lendületükkel hamar belopták magukat a nézők szívébe.

A zsűri őket favorizálta

Ennek ellenére hiába dobtak be mindent, és hiába nyerték el a zsűri tetszését is, a legutóbbi megmérettetésen ellenük szavazott a közönség - így a Fivérek és a Lifejune párbajából az előbbiek kerültek ki győztesen.

A Lifejune tagjai azért remélhetőleg nem csüggednek, folytatják ott, ahol abbahagyták: az örömzenélésnél.

A Lifejune egyébként Budapesten jött létre négy tapasztalt zenészből, akik meglepően fiatal koruk ellenére - mindannyian húszas éveik elején járnak - külön-külön is közel egy évtizedes zenei múltra tekintenek vissza.

Fiatalok, mégis tapasztaltak

A kezdő lökést a Sky becenevű Szekeres Norbert adta, aki a banda frontembere. Szólóprodukciójához keresett megfelelő zenésztársakat, régi formációjukból Mattet, azaz Döbröntei Mátét - aki a basszusért felel - csábította el az alakuló bandába.

Fő céljának tekintette, hogy olyan gitárost és dobost találjon, akiknek nem csupán zenei beállítottságuk, hanem elképzeléseik, terveik is követik az új formáció irányzatát, hogy mind zenei, mind emberi szempontból egy egységes, összeforrt csapat magját alkothassák.

Összeállt a banda

A gitáros pozícióra Sub, vagyis Erdős Szabolcs került, aki egyéniségével új hangzást vitt az együttesbe, az új dobost pedig Scott - Gacsai Zsolt - személyében találták meg.

Stílusukat a sokszínűség jellemzi, hiszen zenéjük a pop, rock, punk-rock, az indie és a progressive hangzás jegyeit is magában hordozza.

Olyan dalokat szereznek, melyek úgy képesek megszólítani a nagyközönséget, hogy a klasszikus értelemben vett zeneiség se kerüljön háttérbe.

A Lifejune tagjai: Szekeres Norbert - ének, Erdős Szabolcs - gitár, Döbröntei Máté - basszgitár, Gacsai Zsolt - dob.

Fiatal koruk ellenére dalaikban olyan kényes, globális témákat is érintenek, mint a szegénység, de kiállnak a háborúellenesség mellett is. A csapat tagjai nem csak a zenében képeznek egy csapatot, ugyanis együtt is laknak - szinte egy családot alkotva.

Megasztár 5 szombat esténként a TV2-n 19:30-kor!

Ha lemaradtál a castingokról, vagy csak újra meg akarod nézni kedvenceidet, kapcsolj vasárnap délután is a TV2-re, ugyanis 15:55-kor megnézheted az ismétlést!
Kövesd a Megasztárt az interneten is, ha friss hírekre, érdekességekre vágysz, kattints ide!(%oldalmero(503324, 409719)%)
Ezt is szeretjük