A tévében kérte meg kedvese kezét Fekete Dávid
Fekete Dávid márciusban a Mr. és Mrs. forgatásán kérte meg kedvese kezét, júliusban pedig egybekeltek.

Bár manapság a fiatalok szeretik kitolni a házasságkötés időpontját, azért manapság is akadnak olyanok, akik nem várnak harmincéves korukig vagy még tovább, hogy oltár elé álljanak.

A Megasztárból ismert Fekete Dávid például még csak októberben tölti be a 24. életévét, de máris férj! Még márciusban kérte meg kedvese, Cserpes Laura kezét a Mr. és Mrs. forgatásán, nemrégiben pedig hivatalosan is kimondták a boldogító igent.

Felejthetetlen pillanatokat éltek át

A fiatal szerelmesek egy forró júliusi napon keltek egybe, és örömüket megosztották a TV2 nézőivel is, akik egy megható összefoglalót láthattak Dávid és Laura esküvőjének legszebb pillanataiból - a családtagok által készített felvételen pedig a pár érzelemdús duettje hallható.

Az ifjú ara szintén szakmabeli, ráadásul bejutott a Megasztár 5 következő fordulójába. Így karrierje hasonló fordulatot vehet, mint kedveséé, aki ugyancsak az említett tehetségkutatóban vált ismertté.

Elsírta magát

Dávid egyébként az esküvő kapcsán elmesélte, bár nem hitte volna, de a ceremónián még ő is elsírta magát a meghatottságtól, főleg, miután megpillantotta kedvesét álomszép fehér ruhájában.

Bár édesapja és nevelőapja nem jelentek meg az eseményen, a jó hangulatot még ez sem tudta elrontani.

Megasztár 5 szombat esténként a TV2-n 19:30-kor!

Kövesd a Megasztárt az interneten is, ha friss hírekre, érdekességekre vágysz, kattints ide!

Mindenesetre egy hosszabb nászút egyelőre nem fér bele az idejükbe: Dávid fellépésről fellépésre utazik, Laura pedig gőzerővel készült a megasztáros megmérettetésre.

Fotók: fekete-david.ning.com/Kiss Judit, Europress
(%oldalmero(503656, 409976)%)

Ezt is szeretjük