Kiderült, mennyi Medveczky Ilona nyugdíja - Ennyi pénzt kap a 78 éves díva havonta

Medveczky Ilona őszintén vallott a nyugdíjáról.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Medveczky Ilona, a revü koronázatlan királynője már évek óta nyugdíjas, jelenleg egyedül él budai villájában, melyet 55 évvel ezelőtt kapott egy hódolójától. A 78 éves sztár a Blikknek mesélte el, hogy telnek a mindennapjai, emellett azt is bevallotta, mennyi nyugdíjat kap havonta.

Medveczky Ilona nyugdíja

A házimunkák sokaságát maga a díva végzi egyedül, mert nem engedheti meg magának, hogy felbéreljen egy kertészt.

- A szomszédban dolgozott négy fiú és a kertészmérnök főnökük. Nagyon helyesek voltak, egy óriáspálmát segítettek kicipelni. Egy nap alatt mindent rendbe tennének, de 120 ezer forintba kerülne, ami gyakorlatilag egyhavi nyugdíjam, ráadásul kapálni, locsolni és füvet nyírni utána is kell - nyilatkozta a lapnak.

medveczky-ilona-story-gála-2019
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Szürke hályogot diagnosztizáltak mind a két szemén, ám a szemműtétet több alkalommal is elhalasztotta a kerti munkák miatt, mint mondta, ültet, metsz, virágföldet cipel, és nem tudja megoldani, hogy elvégezzék rajta a beavatkozást. Az is bántja, hogy a szemműtét után hetekig nem lehet hajolgatni és cipekedni, emiatt őszre tolta az operációt. 

Hatalmas kertjében több alkalommal elájult már a nyári, nagy melegben, mert annyira belefeledkezett a munkába, hogy elfelejtett inni. Tudja azt is, ha komoly baj történne az otthonában, nem biztos, hogy rögtön észrevenné valaki, mégsem szeretné eladni a villáját.

- Öreg fát már nem lehet átültetni, márpedig 55 éve itt eresztettem gyökeret. Sok ismerősöm költözött idősen, de belebetegedtek a változásba. Arról nem beszélve, hogy rengeteg a holmim, ami nem férne el máshol. Az életem összes összegyűjtött emléke itt van, képtelen vagyok kidobni őket. Ha az otthonom lesz a végzetem, akkor ezt írta nekem a sors.

Zalatnay Sarolta a Playboy-nak is levetkőzött

Kíváncsi vagy, hogy festett Zalatnay Sarolta a Playboy címlapján? 

A magyar énekesnő 53 évesen vetkőzött le a Playboy magazinnak

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük