Ki nem találod, hogy szólítja Balázs Klárit otthon Korda György
Meglepő becenevet választott Balázs Klárinak a férje.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Klári és Korda György már 38 éve élnek boldog házasságban. Az énekespár szinte mindenhova együtt jár, interjúik zömét is közösen adják. A riportok alatt az énekesnő férjét Gyurinak, a nyolcvanéves táncdalénekes kedvesét Klárikának vagy Klárikámnak szólítja. Sokan ebből kiindulva úgy gondolják, hogy otthon, a négy fal között is így becézi Korda György a feleségét, azonban ez nincs így.

Meglepő, hogy becézi az énekes Balázs Klárit

A 66 éves énekesnő Peller Mariann-nal beszélgetett a Life TV-n futó Utazás a lelked körül című műsorban, ahol a sztárpár erős kapcsolatáról is szó esett. Kiderült, hogy Balázs Klári egy nagyon szenvedélyes és erős társa a férjének, egyes esetekben pedig neki kell hordania a nadrágot, lényegében a gondoskodó anya szerepét kell betöltenie, ebből ered a beceneve is, melyet Korda György adott neki.

- Mit gondolsz, hogyan szólít? Mami - jegyezte meg viccesen.

korda györgy és balázs klári
Fotó: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Azt is elmondta, mikor kell neki irányítania a dolgokat a házasságukban.

- A Gyuri egy rendkívüli tehetségű, nagyon erős egyéniségű, de a föld felett fél méterrel járó valaki, egy igazi művészlélek. Amikor jönnek ilyen hétköznapi problémák, akkor lefagy, és azt mondja: "most ezzel én nem tudom, hogy mit kezdjek". Őrá vigyázni kell - magyarázta Peller Mariann-nak.

Hozzátette azt is, hogy nagyon sok olyan feladatot megcsinál a háztartásban, melyet általában a férfiak szoktak.

- Az életem során olyan feladatokkal találom szembe magam, akár lelkileg, akár fizikálisan, mint egy pasi. Tehát, hogyha nálunk valami elromlik, vagy leáll a gépház, akkor én nem szerelőért szaladok. Amit meg tudok saját kezűleg és aggyal csinálni, azt én megcsinálom. Legeslegutolsó pillanatban hívok segítséget.

Ezt is szeretjük