Janza Kata mellett 22 évvel fiatalabb párja ezért nem érezte magát férfiasnak

Pesák Ádámnak a szakmabeli beszélgetések okoztak gondot.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Janza Kata és a nála 22 évvel fiatalabb kollégája, Pesák Ádám kapcsolata 2016-ban kezdődött. Annyira erős volt a szerelmük, hogy össze is költöztek, azonban 2018 tavaszán különváltak az útjaik egy kis időre. Akkor a különválás oka az volt, hogy mind a ketten más életszakaszban járnak. Később rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, így két hónap után újra egymáséi lettek. Azóta sokat dolgoztak a kapcsolatukon, amelyet több tényező is bonyolított, ezek közül az egyik az volt, hogy Pesák Ádám eleinte nem érezte férfinak magát szerelme mellett -, erről Janza Kata a Mokka című műsorban vallott.

A 46 éves színésznő elmondta, hogy ez a probléma közöttük azért lépett fel, mert szerelme kezdő színész.

- Nyilván pályakezdőként az ember átéli ezeket a helyzeteket, illetve ugyanaz a szakmánk, ugyanabban a színházban is játszottunk. Lehet, hogy más lett volna a felállás, hogyha ő valami civil foglalkozást űz - magyarázta.

janza kata
Fotó: TV2/Mokka

Elmesélte, amikor szakmai társaságban voltak, akkor eleinte a párja nem nagyon mert kommunikálni azokkal a színészkollégákkal, akik már élő legendának számítanak a szakmában.

- Ez egy furcsa szituáció, mert páromként odalépett volna a példaképekhez, de nyilván mint pályakezdő, megvolt az a tisztelet vagy az a három lépés távolság, hogy ezt a gesztust nem merte megtenni. Az én "Janza Kataságom" nyomaszthatta őt ezekben a szituációkban, persze, segítettem ezt feloldani, de azt is megértettem, hogy ez a görcs még benne van, és hagytam neki időt, hogy ez feloldódjon.

Hozzátette, ő mindig is nőnek érezte magát a párja mellett, szerinte Pesák Ádám mindig maximálisan gondoskodott róla. Szerencsére mára sikerült a kezdő színésznek feloldódnia a párja mellett, így már nem okoz neki gondot, ha szakmabeli beszélgetésekre kerül sor.

Ezt is szeretjük