Medveczky Ilona világhírű táncosként lett szexszimbólum - Az apja mégsem volt büszke rá
Medveczky Ilona mindenkit lenyűgözött tehetségével, egyedül édesapja nem tartotta sokra, amit csinál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Medveczky Ilonának sikerült megvalósítania mindent, amiről egy ifjú táncos álmodhat. Az egész világ megismerte a nevét, hiszen Las Vegastól Berlinig minden színpadot meghódított. Nem csak mozdulatai voltak figyelemfelkeltőek, gyönyörű külsején hamar megakadt a férfiak szeme, nem csoda, hogy egy csapásra szexszimbólumnak kiáltották ki.

Könnyűszerrel mondhatjuk, hogy erre a pályára született, ugyanis már hároméves korában elkezdett táncolni, hétévesen pedig felvételt nyert az Állami Balettintézetbe. Tehetségével mindenkit lenyűgözött a környezetében, azonban ő maga ezzel mégsem volt teljesen elégedett, hiszen világ életében egyetlen ember elismerésére vágyott: az édesapjáéra.

Medveczky Ilona és édesapja

A lakatossegédként dolgozó férfival már születésétől kezdve viharos volt a kapcsolata, hét hónapos koráig felé sem nézett, mivel annyira csalódott volt, hogy nem egy fiúval ajándékozta meg az élet. Ám később sem békélt meg azzal, hogy milyen hivatást választott a lánya. 

- Ő tisztes, polgári pályát szánt nekem, azt akarta, gépírónő legyek, vagy valami hasonló. A táncot világéletében ellenezte, mert közönségesnek tartotta - idézte fel a Best magazin interjújában.

Borzalmasan konok ember volt, az igazáért fejjel ment a falnak. Egyszer látott csak táncolni, az Operában a diploma-előadásomon, aztán soha.

Annak ellenére sem fogadta el gyermeke munkáját, hogy az nem kevés pénzt hozott a konyhájukra. Első fizetéséből, amit hétévesen színházi statisztaként keresett, csipketerítőt és elektromos vasalót vásárolt édesanyjának. Később már a családfőnél is jóval több pénz ütötte a markát, míg a férfi 15 ezer forintot kapott egy hónap után, addig ő a tízszeresét vitte haza.

Azt is felidézte, hogy a siker előtt milyen szerény körülmények között élt családjával kőbányai otthonukban. A világot jelentő deszkákra a semmiből küzdötté fel magát, azonban utólag nem változtatna a múlton, hiszen így még jobban értékelni tudja, mennyi mindent sikerült letennie az asztalra.

Fodor Zsóka fiatalon

Kevesen tudják Fodor Zsókáról, hogy 1972-től a Magyar Televízió tévébemondója volt Berkes Zsuzsával vagy Kertész Zsuzsával váltásban. A Színművészetin 1965-ben végzett színésznőről az sem köztudott, hogy fiatalon szépségversenyt is nyert. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük